هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک
اگه کسی که بگه مردود شما باشید من چی باید بگم ؟کلمه دیگه ای هست ؟نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط آدمک انجام شدهپرستو بابایی نه شما جَوون ها کارتون درسته
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از زیست خیلی می ترسم
بدجوررر، خیلی زدم فک کنم بالای 10 12 تا غلط شه اگه دام داشته باشه
-
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سفرای خانوادگی رو نیستم
کمپای اکیپی رو آره -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سفرای خانوادگی رو نیستم
یه چای ساده کنار یه دوست رو آره.
(حتی تا این حد) -
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صدای من رو از یاسوج میشنوید.
دوستی نداریم یاسوجی باشه اینجا؟ بریم ببینیمش همینجوری یُهو -
سفرای خانوادگی رو نیستم
کمپای اکیپی رو آرهنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny
خدا:
آرزوی مورد نظر شما در دسترس نمیباشد لطفا بعدا شماره گیری فرمایید -
صدای من رو از یاسوج میشنوید.
دوستی نداریم یاسوجی باشه اینجا؟ بریم ببینیمش همینجوری یُهونوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny رامسس بود فک کنم
-
danial hosseiny
خدا:
آرزوی مورد نظر شما در دسترس نمیباشد لطفا بعدا شماره گیری فرماییدنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia
پیغامگیر نداره خدا؟ -
danial hosseiny رامسس بود فک کنم
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia سلام برسون
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لابلای چک نویس روزام
یه تصویر مبهمی بین باد و نور
واست آرزوی لبخند دارم
با بعضی که مونده تو گلوم با غرور -
@AmirBardia سلام برسون
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny خیلی وقته نیومده انجمن
-
@AmirBardia
پیغامگیر نداره خدا؟نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny
بعد از شنیدن صدای بوق پیغام خود را بگذارید تا سر فرصت رسیدگی بشه -
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به پاسخ های زارع میشه اعتماد کرد ؟
شایدم زیستش اسون بوده //: -
danial hosseiny خیلی وقته نیومده انجمن
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia ناراحت شدم
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
چه جالب،همین الان یکی از دوستام رو از دست دادم
-
@AmirBardia ناراحت شدم
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهdanial hosseiny ما هممون اول ناراحت بودیم بعد دست و پا درآوردیم
-
danial hosseiny
بعد از شنیدن صدای بوق پیغام خود را بگذارید تا سر فرصت رسیدگی بشهنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia
اگه شبیه ادارات ایرانه که حضوری بیام -
@AmirBardia
اگه شبیه ادارات ایرانه که حضوری بیامنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdanial hosseiny
مشکل از خدا نیست
درگاهشو فیلتر کردن مسیر اشتباهی نشونمون دادن