هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به به رامین عشق تیم ما داره میاد استقلال
-
امروز عصر مراسم شیرخوارگان حسینی بود
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
نمیدونم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to دُژَم on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
ظرف های شامم شستم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر نمیکردم اصلن منو یادشون باشه
چقد پیام دادن بعد کنکور و روز قبل کنکور هعیعییی -
حتما
حالا خودم اخرین بار که سوار شدیم خیلی وقت ازش گذشته -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باورم نمیشه دارم بی دغدغه با دوستام چت میکنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist آخخخ آرهههههههههه۶
چرا من؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
...............
-
Hamid.s ممنون داداشم
امیدوارم تو هم همیشه موفق باشی -
@xanom من باید کم کم فکر کنم چه کار کنم که ظرف نشورم
هرچند قبلم انجام می دم ولی کمتر بود بعد کنکور دیگه شرایط فرق می کنهباید برم سمت اشپزی تا ظرف نشورم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
منم نمیتونم ولی خب🫣 -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Blue28 on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
من گوشی کلا ندارم -
_ Reza _ ممنون همچنین داداشم️
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist هع منم
-
شمام نمیدونین چیکار کنین
من میخام برم ظرف بشورم -
هویججج
با اون همه ماشین تازه رفتم سر خرید قایق تند رو
اینا رو به عنوان ماکت شون پیشا پیش️
پست 13716 از 1000113