هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
rose77 عینک باید زد :/ :face_with_tears_of_joy: شایدم باید عینکو پاک کرد یکی از این دوتاست
-
میدونین الان نت مارو بدن دست من من قشنگ دارش میزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سلام برهمه -
میدونین الان نت مارو بدن دست من من قشنگ دارش میزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
سلام برهمه -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من برم شبتون بخیر :smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy:
زود بخوابین فردا روز بزرگیه براتون یه ربع به چهار :confused_face:
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay سلام و درود بر شما معلم زحمتکش
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خیلی ممنون
درود برشما دان آموز زرنگ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: -
@faezeh-lay سلام و درود بر شما معلم زحمتکش
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خیلی ممنون
درود برشما دان آموز زرنگ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: -
@faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face: درس پس میدم استاد
مرسی لطف دارین
ما 4کریم:smiling_face: :smiling_face: -
سلام به همه
-
@faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face: درس پس میدم استاد
مرسی لطف دارین
ما 4کریم:smiling_face: :smiling_face: -
@خاص-فقط-خداست در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام به همه
سلام آقا سعید خوب هستین برادر✋
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

biiiiiig like:smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :oncoming_fist_light_skin_tone: :oncoming_fist_light_skin_tone: :oncoming_fist_light_skin_tone: