هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی استرس گرفتم=/
Blue28
مگه درصدا نیومد دیگه
اردیبهشت هوووو -
Matin Mousavi 1
سلام
حتماا دلیلی داشته(مثل خیلی از پرچم های دیگه که به مناسبت های مختلف معمولا قرار داده میشه)
به غیر از این عکس تقطیع شده
عکس دیگه ای هم ازش هست؟ -
Blue28
مگه درصدا نیومد دیگه
اردیبهشت هووووپرستو بابایی آهان فککردم تیر زذشاازرللزهثاکذثلعهث
-
Hhh Hh راجب فیلمی که اگر اشتباه نکنم تو چیتگر هستند یعالمه افغانی بعد میگن ولکام تو کابل چی؟=)))
Blue28
با عرض معذرت چقدر پرو
-
Hhh Hh راجب فیلمی که اگر اشتباه نکنم تو چیتگر هستند یعالمه افغانی بعد میگن ولکام تو کابل چی؟=)))
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمک
طراح بیسواد قلمچی گفت ماده
من هی بهشون گفتم مایع است به خدا7 اردیبهشت 1403 اینو قبل کنکور اردیبهشت هم گفتم ولی باز گوش ندادین الان هم گوش نمیدین
-
Matin Mousavi 1
سلام
حتماا دلیلی داشته(مثل خیلی از پرچم های دیگه که به مناسبت های مختلف معمولا قرار داده میشه)
عکس دیگه ای هم ازش هست؟Hhh Hh درسته پرچم قبلیه چون مردم افغانستان پرچم طالبان ره نمیخوان
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمک
طراح بیسواد قلمچی گفت ماده
من هی بهشون گفتم مایع است به خدا7 اردیبهشت 1403 اینو قبل کنکور اردیبهشت هم گفتم ولی باز گوش ندادین الان هم گوش نمیدین
-
سر کلاس بی هوش می شم با این خستگی
کاش چشم می بستم باز می کردم سر کلاس بودم
خستم خستههه -
Matin Mousavi 1
سلام
عکس دیگه ای هم ازش هست؟Hhh Hh ای یه عکسه دیدم.
نه فک نکنم برا مناسبت خاصی باشه
کلا افغانستانی های زیادی تهران هستن. چیزی حول و حوش ۵۰۰ هزار نفر -
کتاب که سفارش دادم هنوز نیومده.
پادکستم باید هندزفری بزارم که برا گوشام ضرر داره تمیز کاری چیز خوبیه شاید بعدا انجام بدم چیز دیگه ای نیست؟عااا ورزش !دارن باشگاه رو تعمیر میکنن فعلا تعطیله
@NO-077 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عااا ورزش !دارن باشگاه رو تعمیر میکنن فعلا تعطیله
خب فعلا با کارا و تمرینایی ک میشه تو خونه انجام داد مشغول کن خودت رو:)
نمیدونم خب بستگی به خودت داره چه گارای دیگه معمولا انجام میدی مثل نقاشی و آشپزی و اینا:)
(آشپزی خیلی خوبه)
یا کاری هم ک هست ببین اگه هنر خاصی هست که بهش علاقه داری شروع کن ویدئوهای آموزشش رو از یوتیوب و اینا ببین و خب کلا یادش بگیر دیگه:)
زبان هم میتونی بخونی خوب و مفید وقتت رو میگیره:)
نمدونم دیگه چی هست؟