هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدایا حکمتتو شکر همسایمون ی داماد داشت ماه بود هیچی کم نداشت این پسر فرشته بود کشتنش اون رفت زیر خروارها خاک حالا این پیر خرفت مونده
-
-
-
نمیگم مشکلاتم از بقیه بیشتره و فلان و بیسانه ولی حداقل اینو میدونم مشکلاتم از خودم بزرگترن انقدر که منو به زانو درمیارن در حدی که از همه چیز بدم میاد میخندم گریه میکنم ولی نمیذارم کسی ببینه این سرکوب کردنه خیلی بده ولی نمیدونم خیلی حس تنهایی میکنم
من که از خدا بریدم شما برام دعا کنید که حالمو خوب کنه کمکم کنه زندگی برام سخته -
نمیگم مشکلاتم از بقیه بیشتره و فلان و بیسانه ولی حداقل اینو میدونم مشکلاتم از خودم بزرگترن انقدر که منو به زانو درمیارن در حدی که از همه چیز بدم میاد میخندم گریه میکنم ولی نمیذارم کسی ببینه این سرکوب کردنه خیلی بده ولی نمیدونم خیلی حس تنهایی میکنم
من که از خدا بریدم شما برام دعا کنید که حالمو خوب کنه کمکم کنه زندگی برام سخته -
رفته بودیم روستا جای همتون خالی یه خروس دیدم خیلی مغرور و سرد و بی عاطفه بود اسمشو گذاشتم فرزام
اونی که بغلش وایستاده هم اسمش ممد سیناعه
خیلی با هم رفیق بودن
البته این اسما کاملا تصادفی انتخاب شدن و هیچ ربطی به @f-nalist و @Comrade_Bayat
ندارن -
Alzahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باباااااااااااااا
خفن🤌
کمرم شکست🤌
دوستان ایشون رفیق بندهست ها
(نولان=)))))))) ) -
اینام خیلی با هم رفیق بودن دیگه اسم یکیشونو نسترن گذاشتم اون یکی رو نرگس
پرستو بابایی -
Ainoor
چتتو باز کن️
کارت دارم -
-
اینام خیلی با هم رفیق بودن دیگه اسم یکیشونو نسترن گذاشتم اون یکی رو نرگس
پرستو بابایی@NO-077
اخییی🥲️
مرسیییی -
من از فریب دادن خودم میترسم،
میترسم که به واقعیت آن طور نگاه کنم که خودم دلم میخواهد نه آنطور که واقعا هست!