هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه غرور یخی
یه ستاره ی سرد
یه شب از همه چی
به خدا گله کرد
یه دفعه به خودش
همه چی رو سپرد
دیگه گریه نکرد
فقط حوصله کرد.. -
چقدر می فهممش:)
-
@mr-vinyzo
چرا انقدر محبوب شد واقعاGharibe Gomnam چون با جامعه جهانی اون شدت اختلاف طبقاتی معقول و سازگار بود...ولی با جامعه ایران سازگاری نداشت...
-
و من توی بدترین حالتم که باشم آسمون برام آرامشه:))))
-
و اومد گفت ...:من حقمه که با کارنامم پز بدم ...به درک که اونایی که نتونستن دلشون بشکنه ...میخواستن تلاش کنن برسن...
#سطح شعور یکی از شاید رتبه های مقبول جامعه..
#سواد شعور نمیاره@mr-vinyzo
شاید تلاش کردن ولی بازم نشده اون چیزی که می خوان -
و اومد گفت ...:من حقمه که با کارنامم پز بدم ...به درک که اونایی که نتونستن دلشون بشکنه ...میخواستن تلاش کنن برسن...
#سطح شعور یکی از شاید رتبه های مقبول جامعه..
#سواد شعور نمیاره -
من درواقع چیز زیادی ندارم که به تو بدهم
چای هست، اگر مینوشی
من هستم، اگر عشق میورزی
راه هست، اگر رهگذری -
چای هست، اگر مینوشی
من هستم، اگر عشق میورزی
راه هست، اگر رهگذری@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چای هست، اگر مینوشی
من هستم، اگر عشق میورزی
راه هست، اگر رهگذریعاشیق ویسل
-
همه چی خوب پیش میره
که یهو دوباره میاد به ذهنت..
خب دیگه حوصله ی دیوونگی ندارم ،هر چی شد شد:) -
یه غرور یخی
یه ستاره ی سرد
یه شب از همه چی
به خدا گله کرد
یه دفعه به خودش
همه چی رو سپرد
دیگه گریه نکرد
فقط حوصله کرد..پرستو بابایی کسی که تلاش میکنه ، تلاشش ذخیره میشه ، تلاش هیچ وقت تلف نمیشه و آخرش جایی که شاید فکرشو هم نمیکرد تلاشش نمایان میشه ، یبار با یه نفر حرف میزدم المپیاد کامپیوتر شرکت میکرد ولی مدال نمیاره و چون درگیر المپیاد بوده کلا برای کنکور نخونده بوده ، میگفت من فقط گسسته و آمار بلد بودم ، فیزیک و شیمیم خیلی ضعیف بود روی هیچ کدومم کار نکرده بودم ولی به واسطه خوندنش برای المپیاد مثل آدمی نبود که تازه میخواد تلاش کنه و بازدهیش از همون اول بالا بوده و اخرشم رتبه ۶۳۰ ریاضی میشه ، تلاشش برای المپیاد ذخیره شد برای خوندنش برای کنکور ... تلف نشد تازه مطمئم الان داره از مطالعه اش برای المپیادم سود میبره ، تلاشی بی ارزش نمیشه نگران نباش ، چون این تلاش روی آدم ذخیره میشه که خودشو نشون بده به طریقی اینو یادت نره
-
@mr-vinyzo
شاید تلاش کردن ولی بازم نشده اون چیزی که می خوانپرستو بابایی دقیقااااا نمونش خود من...