هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
و اومد گفت ...:من حقمه که با کارنامم پز بدم ...به درک که اونایی که نتونستن دلشون بشکنه ...میخواستن تلاش کنن برسن...
#سطح شعور یکی از شاید رتبه های مقبول جامعه..
#سواد شعور نمیاره@mr-vinyzo
کارنامه اش مگه چی بود که در حد پز دادن بوده؟ -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من درواقع چیز زیادی ندارم که به تو بدهم
چای هست، اگر مینوشی
من هستم، اگر عشق میورزی
راه هست، اگر رهگذری -
چای هست، اگر مینوشی
من هستم، اگر عشق میورزی
راه هست، اگر رهگذرینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چای هست، اگر مینوشی
من هستم، اگر عشق میورزی
راه هست، اگر رهگذریعاشیق ویسل
-
همه چی خوب پیش میره
که یهو دوباره میاد به ذهنت..
خب دیگه حوصله ی دیوونگی ندارم ،هر چی شد شد:) -
یه غرور یخی
یه ستاره ی سرد
یه شب از همه چی
به خدا گله کرد
یه دفعه به خودش
همه چی رو سپرد
دیگه گریه نکرد
فقط حوصله کرد..نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی کسی که تلاش میکنه ، تلاشش ذخیره میشه ، تلاش هیچ وقت تلف نمیشه و آخرش جایی که شاید فکرشو هم نمیکرد تلاشش نمایان میشه ، یبار با یه نفر حرف میزدم المپیاد کامپیوتر شرکت میکرد ولی مدال نمیاره و چون درگیر المپیاد بوده کلا برای کنکور نخونده بوده ، میگفت من فقط گسسته و آمار بلد بودم ، فیزیک و شیمیم خیلی ضعیف بود روی هیچ کدومم کار نکرده بودم ولی به واسطه خوندنش برای المپیاد مثل آدمی نبود که تازه میخواد تلاش کنه و بازدهیش از همون اول بالا بوده و اخرشم رتبه ۶۳۰ ریاضی میشه ، تلاشش برای المپیاد ذخیره شد برای خوندنش برای کنکور ... تلف نشد تازه مطمئم الان داره از مطالعه اش برای المپیادم سود میبره ، تلاشی بی ارزش نمیشه نگران نباش ، چون این تلاش روی آدم ذخیره میشه که خودشو نشون بده به طریقی اینو یادت نره
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist فقط دوتا ۱۹ و ۷۵ داشت...بقیه همه بیست..
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mr-vinyzo همون ۱۹/۸۹ عه نبوده ؟
-
@mr-vinyzo
شاید تلاش کردن ولی بازم نشده اون چیزی که می خواننوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی دقیقااااا نمونش خود من...
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek نه یکی دیگه غیر اون.اون شیروانیه رو میگی؟نه این یکی از اشناها (دور)بود ...
-
@mr-vinyzo
دمش گرم
ولی اون حرکت در درجه اول به خودش آسیب میزنه به هر حال بخشی از اون ناراحتی یا حسرت گذشته دانش آموزا تو دلشون به نظرم به اون برمیگرده -
خیلی خوبه سیلور پتانسیل مشاور شدن داری
مشاور تحصیلی نه یه چیزی شبیه پوریا مظفریان -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist انگیزشی؟
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادم بین حرفامون بگم بیشترش تقصیر منه
چیکار دارم میکنم با دوستام؟ -
@mr-vinyzo
آره این انگیزشی زردا که تو میتونی و نمیدونم این چهارتا کارو بکن این سه تا کارو نکن
و... -
@mr-vinyzo
آره این انگیزشی زردا که تو میتونی و نمیدونم این چهارتا کارو بکن این سه تا کارو نکن
و...نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا اینجا نمیشه راحت فوش داد
-
پرستو بابایی کسی که تلاش میکنه ، تلاشش ذخیره میشه ، تلاش هیچ وقت تلف نمیشه و آخرش جایی که شاید فکرشو هم نمیکرد تلاشش نمایان میشه ، یبار با یه نفر حرف میزدم المپیاد کامپیوتر شرکت میکرد ولی مدال نمیاره و چون درگیر المپیاد بوده کلا برای کنکور نخونده بوده ، میگفت من فقط گسسته و آمار بلد بودم ، فیزیک و شیمیم خیلی ضعیف بود روی هیچ کدومم کار نکرده بودم ولی به واسطه خوندنش برای المپیاد مثل آدمی نبود که تازه میخواد تلاش کنه و بازدهیش از همون اول بالا بوده و اخرشم رتبه ۶۳۰ ریاضی میشه ، تلاشش برای المپیاد ذخیره شد برای خوندنش برای کنکور ... تلف نشد تازه مطمئم الان داره از مطالعه اش برای المپیادم سود میبره ، تلاشی بی ارزش نمیشه نگران نباش ، چون این تلاش روی آدم ذخیره میشه که خودشو نشون بده به طریقی اینو یادت نره
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@Silver-ek
خب الان کجا می تونه ذخیره شده باشه ؟
حالا اون بحثش جداس،اون بنده خدا همزمان توی دو تا مقوله داشته فعالیت می کرده
که هر دو روی هم تاثیر گذاشتن=)) -
@Silver-ek
اخه چند بار پیاماتو خوندم
دیدم داری با عمق وجودت بعضی چیزارو منتقل میکنی اونم با جزئیات
دمت گرم -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
خدا رابطه انسان و خودش رو از نوع پرستش و رابطه بین دوتا انسان رو از روی عشق قرار داد
این دوتا رو با هم قاطی نکنیم
شاید عشق ورزیدن به خدا چیز بدی نباشه بلکه عالی هم باشه
در اصل پرستش معبود یه جور عشقه
ولی قطعا هیچ انسانی ارزش پرستیده شدن نداره -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قصهی من مثل یه مرده که ساقی مردم و تشنهی شهره