هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی دقت کردین دورگه ها خیلی جذابن؟
مثلاً اروپایی ها پوست روشن با چشم رنگی دارن یه زیبایی سرد که زیاد جلب توجه نمیکنه مثل بیلی ایلیش
ولییییی ترکیب یه آسیایی با اروپایی میشه چشم رنگی با پوست گرم
برای همین میگم ایرانی ها چشمشاون درشته پوستشون گرمه اگه جهش ژنتیکی چیزی رخ داده قبلاً و بعضی ها چشمشون رنگیه واقعا حذابه -
پ.ن:واکنش چشم قهوه ای به رنگ چشمشون
رنگی حساب میشم یا چی؟ -
@Hamid-s معلقن بدبختا
-
نه اینوری نه اونوری
-
@Hamid-s ولی خیلی کم مشکی پیدا میشه
اکثرا قهوه ای سوخته ن -
خرم آباد هواش عالیه
#تودلی -
میدونین یه عملی هست که رنگ چشم عوض میشه...
با لیز رنگدانه های چشم رو میسوزنن حالا چطور چشم رنگی میشه هرچی رنگدانه مشکی بیشتر باشه جذب بیشتری داره و تیره تر دیده میشه و وقتی کمتر باشه روشن تر دیده میشه حتی افراد زال چشمشاون ابیه چون هیچ رنگدانه ای ندارن و اون رنگ چشم آبی همون رنگ کاسه چشمشونه ( شکل چشم گاو رو یادتونه که آبی بود؟) -
officer k
شفاف سازی من خودم رو همینطوری که هستم پذیرفتم و دوست دارم و اینکه گفتم میخوام لنز بخرم برای مهمونی یا مراسم عروسی بود
و نظر شخصیم این بود که رنگ چشم روشن میتونه خیلی جذابت کنه و سوء تفاهم نشه من هیچ وقت نگفتم که آدمای چشم قهوه ای یا خودم زشتم بلا بلا بلا
-
officer k
شفاف سازی من خودم رو همینطوری که هستم پذیرفتم و دوست دارم و اینکه گفتم میخوام لنز بخرم برای مهمونی یا مراسم عروسی بود
و نظر شخصیم این بود که رنگ چشم روشن میتونه خیلی جذابت کنه و سوء تفاهم نشه من هیچ وقت نگفتم که آدمای چشم قهوه ای یا خودم زشتم بلا بلا بلا