هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میدونین یه عملی هست که رنگ چشم عوض میشه...
با لیز رنگدانه های چشم رو میسوزنن حالا چطور چشم رنگی میشه هرچی رنگدانه مشکی بیشتر باشه جذب بیشتری داره و تیره تر دیده میشه و وقتی کمتر باشه روشن تر دیده میشه حتی افراد زال چشمشاون ابیه چون هیچ رنگدانه ای ندارن و اون رنگ چشم آبی همون رنگ کاسه چشمشونه ( شکل چشم گاو رو یادتونه که آبی بود؟) -
ساناز صالحی یه مدل معروف ایرانیه که قبلاً مجله نیویورک اون رو زیباترین دختر ایران خطاب کرده بود
زنگ چشمای خودش قهوه ای سوخته است خوشگله ولی با لنز به طرز عجیب جذاب تر میشه -
officer k
شفاف سازی من خودم رو همینطوری که هستم پذیرفتم و دوست دارم و اینکه گفتم میخوام لنز بخرم برای مهمونی یا مراسم عروسی بود
و نظر شخصیم این بود که رنگ چشم روشن میتونه خیلی جذابت کنه و سوء تفاهم نشه من هیچ وقت نگفتم که آدمای چشم قهوه ای یا خودم زشتم بلا بلا بلا
-
-
officer k
شفاف سازی من خودم رو همینطوری که هستم پذیرفتم و دوست دارم و اینکه گفتم میخوام لنز بخرم برای مهمونی یا مراسم عروسی بود
و نظر شخصیم این بود که رنگ چشم روشن میتونه خیلی جذابت کنه و سوء تفاهم نشه من هیچ وقت نگفتم که آدمای چشم قهوه ای یا خودم زشتم بلا بلا بلا
-
officer k
ممنون آقای ولیچکی -
officer k
حیحی
-
مغز فعالتر در چشم قهوهایها
ملانین نه تنها تیرگی رنگ چشم را تعیین میکند بلکه برای ارتباط الکتریکی بین سلولهای مغزی خاصیت عایق و نارسایی نیز دارد.هر چه ملانین در مغز بیشتر باشد اثر بخشی و حساسیت سلولهای مغزی بیشتر شده و مغز بهتر کار میکند.
نتایج این تحقیقات در نشریه تفاوتهای شخصیتی و فردی منتشر شده است.این مطالعات که نتایج آن در نشریه Perceptual and Motor Skills منتشر شده میتواند توضیح دهد که چرا زمان واکنش در افراد دارای رنگ چشم قهوهای سریعتر از چشم روشنهاست.
Zahra2020
Mehrsa 14
🫂