هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam تاملند تبریک گفت سجام تبریک گفت مفید تبریک گفت فاطمه ای که چندماهه ندیدمش تبریک گفت مبینای احمقِ قشنگم تبریک نگفت
اصلا رو این ک کی گفت کی نگفت حساس نیستم اصلااااااا ولی این یدونه چرا باید یادش بره؟
-
کی وسط میرقصه؟! =)))))
-
امیر دادا، کاری خودِده =))))
-
کی وسط میرقصه؟! =)))))
-
-
-
Ainoor
تو هم بیکاری نه؟! -
Anzw 18
نمیدونم چی بگم
ولی حقیقتش من از یه هفته قبل تولدم خودمو آماده کرده بودم که اگه کسی یادش نبود هم ناراحت نشم -
@AmirBarsam
دادا بولو خواب دیده بود تیمی والیبال اومدن خونهشون با چادری رنگی گل گلی رفته بود چای برده بود واسهشون عا با دندوناش چادورا گرفته بود.
بعد دیگه خلاصه ما پیگیری وضعیت شدیم عا دیدیم که مرتضی شریفی بهتِرین گزینهس. اِز این جهت که بلو حاااالش به هم میخورد اِز ای یارو میگفت اص دِلم وَرنیمدارِد. -
officer k میکنم ولی درجریانی که توام کارایی میکنی که با کارِ من برابر میشه و عملا تغییری اتفاق نمی افته
-
@AmirBarsam
دادا بولو خواب دیده بود تیمی والیبال اومدن خونهشون با چادری رنگی گل گلی رفته بود چای برده بود واسهشون عا با دندوناش چادورا گرفته بود.
بعد دیگه خلاصه ما پیگیری وضعیت شدیم عا دیدیم که مرتضی شریفی بهتِرین گزینهس. اِز این جهت که بلو حاااالش به هم میخورد اِز ای یارو میگفت اص دِلم وَرنیمدارِد.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@AmirBarsam
بعد دیگه خلاصه ما پیگیری وضعیت شدیم عا دیدیم که مرتضی شریفی بهتِرین گزینهس. اِز این جهت که بلو حاااالش به هم میخورد از ای یارو میگفت اص دِلم وَرنیمدارِد.عا خلاصه دیگه تقسیمی وظیفه شد و الآن این جریانیهس کو ملاحظه میکنی