هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k که اینطور
ببین فصل اول عالیه
ولی فصل دوم کلا داستانشو عوض کردن و گند زدن بهش
شاید خیلی حوصله نداشته باشین، ولی اگه یه موقع خواستین داستان اصلی رو بخونین و نهایت لذت رو از ناکجاآباد موعود ببرید، توصیه میکنم بعد از فصل یک ادامه اش رو از روی مانگا پیش برین...هممممم.... اقدام کنم (که نمیدونم کی میتونم) حتما خبرت میکنم=)
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Narges_ on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
:)))) -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k که اینطور
ببین فصل اول عالیه
ولی فصل دوم کلا داستانشو عوض کردن و گند زدن بهش
شاید خیلی حوصله نداشته باشین، ولی اگه یه موقع خواستین داستان اصلی رو بخونین و نهایت لذت رو از ناکجاآباد موعود ببرید، توصیه میکنم بعد از فصل یک ادامه اش رو از روی مانگا پیش برین... -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
دیجی الاخونه رو میگه داداش -
-
officer kreplied to ari_14 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وقتی اهنگ میفرسته>>>>>
-
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k بارها و بارها موقع درس خوندنم بهش گوش کردم:)))
=))))
-
وقتی اهنگ میفرسته>>>>>
-
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k عه این
چقدر باهاش گریه کردم
توضیه میکنم فصل دومش رو نبینیوالا تا قسمت دوم فصل۱ تونستم ببینمش
نصفه مونده=) -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to officer k on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k عه این
چقدر باهاش گریه کردم
توضیه میکنم فصل دومش رو نبینی -
ای نا خدای عالم ...
تا مام من رغم زده شد
یک باره مهر غ زده شد
بر سر نوشت عالممممشکایت از چه کنم....
حکایت از چه کنم... -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موضع دونده دوست داشتنی درمود چیه
Anzw 18 -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Somewhere only we know =)))
پست 140827 از 148152