هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یوسف ز می وصل تو در چاه فروشد
منصـور ز شوقـت بـه سـر دار برآمد -
Alireza Varamanzar نقاشیاتو قبلا دیده بودم
خیلی خوبن واقعا
من اوج هنرم همین خط ها هستنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
منو میشناسی؟ -
@AmirBarsam
منو میشناسی؟نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar آره من قبلاً یوزرنیمم امیرمسعود جعفری بود
تو هم کم و بیش باهات توی تودلی در ارتباط بودم -
او مای گاد... بهترین خبر...
-
@AmirBarsam
خوش گذشت -
فعلا
-
@AmirBarsam
خوش گذشتنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Alireza Varamanzar آره من قبلاً یوزرنیمم امیرمسعود جعفری بود
تو هم کم و بیش باهات توی تودلی در ارتباط بودمنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
اهان شناختمت...خوش دادا -
Alireza Varamanzar بلد نیستم
یعنی نکشیدم نقاشی اینجورینوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBarsam
تو میتونی
چند بار که تمرین کنی می بینی که به راحتی میکشی -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirBarsam جااااااااااان
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 QeQNgS3iI_y254HvH4fk9540.mp3
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من گیر بدم ب ی آهنگ ول کن نیستم
-
@AmirBarsam
تو میتونی
چند بار که تمرین کنی می بینی که به راحتی میکشینوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar چشم حتما امتحان میکنم
-
@AmirBarsam
اهان شناختمت...خوش دادانوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Varamanzar همچنین داداشم
️
-
JuDi
انقدر بهت گفتن خانم جهان بخش یه لحظه فکر کردم فامیلته
ولی یادمم بود فامیلیت یچی دیگس
یه ذره زیادی فکر کردم فامیلی اصلیت یادم اومد -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
عجب آهنگی
#تودلی -
چ زود ۴۲۳ صفحه پرشد