-
-
Alireza Varamanzarنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
من شدم معتاد تنهایی
نه کسی میاد دیگ نه من میرم جایی
ساکتم بی حوصلم سر درد
بس که گیر کرده تو دلم یه حرفایی
من شدم معتاد تنهایی
بارون و یه پنجره و یه جایی
من شدم معتاد تنهایی
تا همیشه نیای اشتباهیکاری جدید از شایع،مهراد هیدن ومهیار
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Babak-Zarrin-Airligh-128.mp3
آیریلیق... -
دلت که میلرزید،
من با چشام دیدم،
تو زِلِ تابستون،
چقد زمستونه ...تو زل تابستون، کسی به دنیا اومد که گرمی صداش میتونه مرداد رو زمستون کنه. کسی که سالهاست مرهم "تنهای بی سنگصبور" هاست. هنرمندی که به جای قر و فر و تفریح و خوشگذرونی، آبرو و اعتبارش رو گذاشت تا هزاران زندانی و بیمار نیازمند رو نجات بده...
چاووش خون شهر بی زائر،
یادگاری بازار خرمشهر،
گلدون پر از گل،
گَلّهی اکسیژن،
محسن خان چاوشی، تولدت مبارک️ -
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
انجیر
بابک خانقلی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#حس خوب
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Siavash Ghomayshi - Daryaye Maghreb.mp3
اﺷﻜﻬﺎی ﻳﺨﻴﻤﻮ ﭘﺎک ﻛﻦ
درﻫـﺎی ﻗـﻠـﺒـﺘـﻮ وا ﻛﻦ
ﺻـﺪای ﻗﻠﺒﻤﻮ ﺑـﺸﻨـﻮ
ﻣﻦ ﭼﻪ ﻛﺮدم ﺑﺎ دل ﺗﻮ
اﮔـﻪ ﻳـﻪ روز ﺑـﮕـﻢ از اﻳـﻦ ﺣـﻜـﺎﻳﺖ
ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻛﺮدم ﻋﺎدت
دﻟﻢ ﭘﻴﺶ دﻟﺖ ﻣﻮﻧﺪه ﺗﻮ زﻧﺪون رﻓﺎﻗﺖ
اﮔـﻪ ﻳـﻪ ﺷـﺐ ﺑـﺮﺳـﻢ ﺑـﻪ ﺣـﻘـﺎﻳـﻖ
ﻣﻴﺸﻢ ﺧﺪای ﻋﺎﺷﻖ
ﻣﻴﮕﻢ رازﻣﻮ ﺑﻪ ﺳﺘﺎرهی درﻳﺎی ﻣﻐﺮبیکی از قشنگ ترینا:)️
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Good-bye summer
Japanese#
از آرامش بخش ترین چیزاییه که تاحلا شنیدم... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۴۰۳، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
تصنیف دلشدگان استاد شجریان️️
-
تولدت مبارک... -
پست 125 از 8765