هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally
عع خب گوش بده پیش پیش پیش -
Akito خواهش می کنم
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
word skills
پر از نکتهس
برای تقویت لغت(و کاربردش )اصطلاحات و عبارات و حتی ساختاری که موقع استفاده باید رعایت بشه و اینجور چیزا که درسا به صورت موضوعی طبقه بندی شدن(میگم دسته بندیاشو) ا
select
این برای مهارت ریدینگه که البته با بعضی تمریناتش میتونه رایتینگ رو هگ تقویت کنه ولی خب در اصل ریدینگه
کلا کتاب خوبی هم سراغ دارین؟(غیر آموزشی
این دیگه خیلی خیلی بستگی به سطح شما داره منم چون تازه اینطور کتابا رو شروع کردم زیاد نمیدونم واقعا
الان بابا لنگ دراز رو میخونم که کتاب روونیه خیلی سخت نیست گرچه خیلی کلمات هستن ک معنیش رو نمیدونم ولی آسیب نمیزنه انگلیسیِ راحتی داره.
بینوایان رو هم نگاه ننداختم بهش ولی اونم انگار روانه باز ببینید
چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد رو کامل نخوندم ولی اونم خوش خوانه هم حجمش کمه هم کلماتش سخت نیستن
(برا بابا لنگ دراز، کتابخانه نیمه شب، چه کسی پنیر چندتا سایت می شناسم که داشته باشن pdf اش رو خواستی بگو بدم لینکارو )کتاب های آموزشی که گفتم رو فکر کنم فکر کنم سایت زبانمهر pdf رایگانشون رو گذاشته
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میگم دسته بندیاشو
یکم فرق داره هر جلدش
سایت زبانمهر رو گفتم احتمالا pdf داره اونجا اگه نبود بگو میگم
AkitoAnzw 18 امروز تا ساعت ۶ چیکار داشتی یادم رفت بپرسم اصلا 🫤
-
تو مادر خونده خوبی نیستی بدون شب بخیر و کتاب میخوابم
پرستو بابایی -
Narges_
منظورت اعضاست؟
اگه آره
نه
چند بازیگر کره ای ؛ بعد از آموزش دیدن
در کشور های جهان رستوران باز میکنن و خودشون ی رستوران رو میگردونن(برای چند هفته)
بازیگرای ثابتش: پارک سوجون، چوی ووشیک ، جانگ یومی ، لی سو جین(اسم آشپزخونه از ایشون گرفته شده)
تو فصل اولش : تهیونگ هم بودتو فصل دومش : گو مین شی اومده. واقعااا سخت کوش و منظمه
-
Anzw 18 عجب
-
@Sally د رو بفت /:
-
فککنم انقد استفن استفن کردم شب بیاد به خوابم