هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito
الآن باورت شد؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Sally on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sally خب آخه آکیتو هم اسم پسره
-
danial hosseiny دیگه دیره
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
ولی کاوایی نیست -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسرای ژاپنی کاوایی ان
-
یعنی دیگه خود میلاد با شواهد و مدارک هم بیاد باور نمیکنه کسی.
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 آها از اون نظر
خب باید بگم من ماه رمضون هم ساعت ۴ پا نمیشم
کلا تو یه لول دیگه ای از تنبلی هستم... -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny آره
خب راست میگه حتما بنده خدا -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ متاسفانه علاوه بر من نیمی دیگر از عزیزان حاضر در آلاخونه نیز از این موضوع مطلع نبودن
درس امروز اینه که ادمارو از روی اسم اکانت ققضاوت نکنیم
-
جنسیت فقط یه عدده دوستان
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Sally on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sally نههههههه اونا کره ای هان
-
سارا سارا سارا
حیف کردی بحثو
حیف =)))))))))))))) -
danial hosseinyنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
کمِ کم یه عروسی دیگه از توش درمیاوردم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
یکی بزنه تو گوشم دیگ
چرا خسته نمیشم از این آهنگ 🥲
گیر بدم ب ی آهنگ دیگ ول کن نیستم
#تودلی
-
danial hosseinyreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
اومدم بزنم که متأسفانه اون عبارت تودلی رو اضافه کردی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to _MILAD_ on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_
۲ سال بود اینجوری فکر میکردم...
11151/136837