هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعی.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آقاااا میخوام بذارم کانال زیست
پرستو بابایی نظرته؟بزار
-
Blue28 بلو
دعوا بده
صلوات بفرست دیگه بحث نکنید با هم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to بابونــــه on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya بابا من کاریش ندارم بخداتقصیر خودشه
-
Blue28 حالا تو کوتاه بیا
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito حقیقتش خیلی از اینا اصلا مجوز های لازم برای ساخت رو نمیگیرن چون استاندارد نیستن
ولی دیدن همچنین چیزایی یه جور خاصی، حس عجیبی میده
کاش یه روز بشه مثل ژاپن، در عین مدرنیته بتونیم فرهنگ اصیل و قدیمی مون رو هم حفظ کنیم و به این نسل انتقالش بدیم -
هعی روزگار
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to بابونــــه on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya باشه
-
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate بله بله خوش تشریف آوردین
https://t.me/Titanume_zn
اتفاقا کلی ذوق میکنم از بچه های اینجا میان کانال
تمایل ب فرش قرمز؟ -
الحمدلله نیاز به حضور حاج فرزام نشد
-
توانایی درک احساسات آدما و شرایطشون خیلی مهمه:)
دلم برای جمع هامون که یه آدم با درک پیشمون بود تنگ شده
فکر کن دوباره دور هم جمع شیم بازی کنیم.
شاید فکرشو نکنه ولی اون حرفی که اونروز زد به حدی قشنگ بود که تا ابد به عنوان یه خاطره یادم میمونه -
اصن بغضی شدم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito دمش گرم با این ایده
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate بله بله خوش تشریف آوردین
https://t.me/Titanume_zn
اتفاقا کلی ذوق میکنم از بچه های اینجا میان کانال
تمایل ب فرش قرمز؟مرسیی عزیزم🩵
نه بابا چه حرفیهفقط پاک کن پیم رو که ایراد نگیرن🩵 -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
به ادما اندازیه لیاقتشون توجه کنین
بیشتر از لیاقتشون هار میشن.
#فاقد-مخاطب
#تودلی -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
یه نصیحت با رفتاراتون خودتونو از چشم نندازید دوستان️
#فاقد-مخاطب
#تودلی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی:)
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو ماه منی که تو بارون رسیدی
امید منی تو شب نا امیدیقمیشیِ جان:)
11452/136129