هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
...
-
-
نه مثل اینکه همه جا بهم خورده
-
گواهی کد پستی رو هم نمیتونم بگیرم
-
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چه همتون دلتون پره
هفت تا لایک خوردبه این حالت میگم غریب آشنا،وقتی که با بهترین و جون جونی ترین دوستم بهم خوردیم
با طرف رفیق صمیمی بودی هر روز می دیدیش ولی سر چیزی کاملا قطع رابطه
رفتارت مثل یه غریبه باهاش میشه ولی مثل کف دستت می شناسیش -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to lO_Ol on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol الحمدلله شکر خدا
فعلا در انتظار به سر میبریم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate ️
اره فکر کنم اگر با یک مورد دیگه اشتباه نکرده باشم درست یادم باشهیک مورد بود قبلا از اینکه چیزی رو زیر میکروسکوپ ببرید گذاشته بودید که روی صفحه ش چه چیزای بود خیلی جالب بود
یک ویدئو هم کوتاه خیلی وفت قبل گذاشته بودید اونم خیلی جالب بود -
_ Reza _replied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی عوض شد
-
سلام خانم دکتر
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate ️
اره فکر کنم اگر با یک مورد دیگه اشتباه نکرده باشم درست یادم باشهیک مورد بود قبلا از اینکه چیزی رو زیر میکروسکوپ ببرید گذاشته بودید که روی صفحه ش چه چیزای بود خیلی جالب بود
یک ویدئو هم کوتاه خیلی وفت قبل گذاشته بودید اونم خیلی جالب بودآره آره فیلم از اجزای داخلی یه جاندار بود
متوجه نشدم یعنی میکروسکوپ بدون نمومه عکس دادم؟؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@آقای-نون-برنجی
آفرین بزار همین بمونه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to lO_Ol on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol ایشالا
ایشالا یکشنبه هم سر پارک دوبل رد نشم
ممنونم -
-
این حجم از خشک بودن یه هنره دمت گرم رفیق
-
lO_Ol در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
من حتی نمیدونم سر چی قطع ارتباط کردیم و این اذیتم میکنهخیلی وقته از اون قضیه گذشته ها شاید 4 سال اینا
و میدونم سر چی بود واس همین دیگه نخواستم رفاقت کنم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol
مگه تو این جمع حاضر به جز شما خانم دکتر دیگه ای وجود داره؟
پ.ن: نگو من دانشجوام خانم دکتر نیستم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to lO_Ol on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
13035/134620