هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@AmirBarsam
خداروشکر که خوبی
حال من چنان تعریفی نداره -
موندم برم یا نه
مامان و بابا و داداشم میخوان برن
اگه بمونم دق میکنم
ولی شرایط جور نیست -
خب ۲۰ دقیقه زودتر رسیدم محل آزمون
ایشالا که خیره -
ولی این حجم از خلوت بودن داره نگرانم میکنه
هیچکس نیست اینجا... -
احیانا نباید چار نفر دیگه هم ببینم که پوشه به دست تو خیابون منتظرن؟
-
وقتی دهم بودم با خودم فکر می کردم وقتی یه دانشجوی پزشکی باشی دیگه هیچ غمی نداری
الان که یادم می افته می بینم چقدر طرز فکرم عجیب بودهپرستو بابایی واقعا اگه عاشق رشته هامون بودیم باید از دهم کم کم لذتمون از مسیر بیشتر میشد ، درسایی که دوست داشتی رو داشتی دبیرستان میخوندی ، دانشگاه هم که دیگه میری داخل قلب رشته ای که عاشقی و تخصصی میخونیش ، وقتی دوستش داری نمیگی طولانیه سخته باید از کنکورمم بیشتر بخونم غر زدنی نیست.. چون تو عاشق این رشته بودی و کلی فراتر از رشته ات هم میری یاد میگیری
خب اون زندگیه ، حالا میخواد پول باشه یا نباشه
دبیرستان زجر بکشی دانشگاه زجر بکشی از این مسیر لذت نبری داخل شغلتم زجر میکشی چون هیچ وقت دوستش نداشتی خب عمر و جوونیت تموم شد حالا وقتی به پول میرسی که دیگه جوونی ای نداری
اونایی برد دادن که نه نهم براشون مهم بود نه الان که کدوم رشته خوبه کدوم بد این براشون مهم بود کجا حالش خوبه -
خب یه ربع دیگه باید آزمون شروع شه...
-
الان که یادم می افته می بینم چقدر طرز فکرم عجیب بودهپرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
الان که یادم می افته می بینم چقدر طرز فکرم عجیب بودهبهترین حالتت هم باشی حتی یه موقع هایی بازم ناراحتی یا بیشتر میخوای
-
ولی تا ارتفاع دویست متری پرنده هم پر نمیزنه...
اشتباه اومدم؟🫤 -
Akito زمان ازمون همین موقع اعلام کردند؟
اگر کسی نیست یک زنگ آموزشگاه بزنید سوال کنید.برای ما صبح بود زمان آزمون
jahad_121 گفتن ساعت ۱۳...
-
باید تو کوچه همینجوری منتظر وایسیم تا ماشین بیاد؟
یا یه اتاقی، خونه ای، چیزی هست؟ -
Akito امروز یکشنبه ۱۴ مرداد ماه ساعت ۱۲:۴۴ دقیقه است
روز و تاریخ چک کن ، درست بود چک کن ببین درست رفتی یانه@Silver-ek درسته همچی
-
Akito اها پس نیم ساعت دیگه حدودا افراد میاند و افسر احتمالا بعدش میاد مگر اینکه کاری نداشته باشه و بخواد به موقع بیاد
فعلا یک جا خنک باشید که خسته نشید هوا گرمه ازمون هم طول میشکه مشخص نیست چندمین ماشین نوبت تون بشه. -
Akito اها پس نیم ساعت دیگه حدودا افراد میاند و افسر احتمالا بعدش میاد مگر اینکه کاری نداشته باشه و بخواد به موقع بیاد
فعلا یک جا خنک باشید که خسته نشید هوا گرمه ازمون هم طول میشکه مشخص نیست چندمین ماشین نوبت تون بشه.jahad_121 آخه اینکه حتی یه نفر هم نمیبینم درحالی که ۱۰ دقیقه دیگه آزمونه...