هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پریسا علیخانی تاپیک بزن تا دیده بشه سوالت
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
زدم هیشکی نیومد جز یه نفر -
-
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
انگار اکثرا حالت حمله گرفتن من برم سپر بیارم
شبخوش
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay شب شمام بخیر
-
@اسمان-ابی
زدم هیشکی نیومد جز یه نفرنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی
I AM SO SO DEAD
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@dr-lila
اتفاقا یکی از دانشجوهای فامیل بهم گفت یاسی وارد دانشگاه شدی کسی چیزی گفت نزنی زیرگریه ها خیلی ریلکس رد کن
گفتم ن چیزی نمیگم به داداشم میگم
گفت خااااااااک عااااااالمنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi خخخ اتفاقا یکیش خیلی سریش بود ی روز داداشم گفت بیاد ادای دوست پسر براشون بازی کنه از شانس من چون همکلاسیاش داداش میشناختند و میدونستم ت این فازها نیستم لو رفتم
-
فرزندانم ؟
پاسخ مرا نمیدهید ؟پریسا علیخانی الان میفرستم عکسو
-
پریسا علیخانی الان میفرستم عکسو
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91
وای مرسییی -
@dr-yassi خخخ اتفاقا یکیش خیلی سریش بود ی روز داداشم گفت بیاد ادای دوست پسر براشون بازی کنه از شانس من چون همکلاسیاش داداش میشناختند و میدونستم ت این فازها نیستم لو رفتم
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi خخخ اتفاقا یکیش خیلی سریش بود ی روز داداشم گفت بیاد ادای دوست پسر براشون بازی کنه از شانس من چون همکلاسیاش داداش میشناختند و میدونستم ت این فازها نیستم لو رفتم
ینی چی
داداشت باید میزده لهش میکرده که
-
@milad91
وای مرسییینوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپریسا علیخانی فیزیک فیلمم میبینی؟؟
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کدومتون بیمه نامه 6 رو گرفتین ؟
اسید و باز -
پریسا علیخانی فیزیک فیلمم میبینی؟؟
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی
نه فیزیکم خوبه الحمدالله -
اسید و بازنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط Dr.Saraaa انجام شده@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اسید و باز -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ینی چی
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa اتفاقا تصمیمش همین بود ولی پسره غیبش زد دیگ یونی ندیدمش حتی اون روز ک داداش رفت یونی مون بودااا ولی غیبش زد همین میگم ک لو رفتم
-
@اسمان-ابی
نه فیزیکم خوبه الحمداللهنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اسید و بازنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
همیار جان
خازن بلدی ؟ -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی
شما میبینید ؟
کودوم دبیر رو پیشنهد میدید؟ -
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ینی چی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
همینو بگو