هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@milad91 
 وای مرسیییپریسا علیخانی فیزیک فیلمم میبینی؟؟ 
- 
کدومتون بیمه نامه 6 رو گرفتین ؟ 
 اسید و باز
- 
پریسا علیخانی فیزیک فیلمم میبینی؟؟ @اسمان-ابی 
 نه فیزیکم خوبه الحمدالله     
- 
کدومتون بیمه نامه 6 رو گرفتین ؟ 
 اسید و باز
- 

#یخ زده 
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi خخخ اتفاقا یکیش خیلی سریش بود ی روز داداشم گفت بیاد ادای دوست پسر براشون بازی کنه از شانس من چون همکلاسیاش داداش میشناختند و میدونستم ت این فازها نیستم لو رفتم  ینی چی  داداشت باید میزده لهش میکرده که داداشت باید میزده لهش میکرده که 
- 
@اسمان-ابی 
 نه فیزیکم خوبه الحمدالله     
- 
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: کدومتون بیمه نامه 6 رو گرفتین ؟ 
 اسید و باز@dr-saraaa 
 همیار جان
 خازن بلدی ؟ 
- 
@اسمان-ابی 
 شما میبینید ؟
 کودوم دبیر رو پیشنهد میدید؟
- 
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi خخخ اتفاقا یکیش خیلی سریش بود ی روز داداشم گفت بیاد ادای دوست پسر براشون بازی کنه از شانس من چون همکلاسیاش داداش میشناختند و میدونستم ت این فازها نیستم لو رفتم  ینی چی  داداشت باید میزده لهش میکرده که داداشت باید میزده لهش میکرده که @dr-saraaa 
 همینو بگو 
- 
@dr-saraaa 
 همیار جان
 خازن بلدی ؟ پریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 همیار جان
 خازن بلدی ؟ همیار زیستم ^^ 
 خازنو نخوندم هنوز
- 
پریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 همیار جان
 خازنو نخوندم هنوز@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: پریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa 
 همیار جان
 خازنو نخوندم هنوز 
 دلم شکستی

:))))
- 
@اسمان-ابی 
 شما میبینید ؟
 کودوم دبیر رو پیشنهد میدید؟پریسا علیخانی نع من یه مبحثاییو از اقای طلوعی دیدم ولی کلا نسبت به فیزیک دافعه ی شدیدییییی دارم  
- 
@dr-saraaa 
 همینو بگو 
- 
پریسا علیخانی نع من یه مبحثاییو از اقای طلوعی دیدم ولی کلا نسبت به فیزیک دافعه ی شدیدییییی دارم  @اسمان-ابی 
 من چندتا مبحث دیدم ولی کامل نه
 نگووووووووییییددد
 فیزیک به این جیگری مامانی دلتون میاااد ؟ :))))
- 
@dr-yassi    طرف وقتی ت یونی پیداش نشد از کجا پیداش میکردم ک لهش کنه این تنها موردی بود ک ب داداش گفتم بقیرو همیشه محکم ج میدادم طرفم آدم بود میفهمید این خرفهم بود طرف وقتی ت یونی پیداش نشد از کجا پیداش میکردم ک لهش کنه این تنها موردی بود ک ب داداش گفتم بقیرو همیشه محکم ج میدادم طرفم آدم بود میفهمید این خرفهم بود  @dr-lila 
 آفرین آفرین
 به این میگن دختر وخوب ونازنین     
- 
@اسمان-ابی 
 من چندتا مبحث دیدم ولی کامل نه
 نگووووووووییییددد
 فیزیک به این جیگری مامانی دلتون میاااد ؟ :))))پریسا علیخانی نههههههه اهههههههههه 
 فقط زیست و شیمی عشقن   
- 
@dr-lila 
 آفرین آفرین
 به این میگن دختر وخوب ونازنین     
- 
پریسا علیخانی نههههههه اهههههههههه 
 فقط زیست و شیمی عشقن   @اسمان-ابی 
 این دوتا که حسابشون کلا جداست : )))
- 
@dr-yassi    طرف وقتی ت یونی پیداش نشد از کجا پیداش میکردم ک لهش کنه این تنها موردی بود ک ب داداش گفتم بقیرو همیشه محکم ج میدادم طرفم آدم بود میفهمید این خرفهم بود طرف وقتی ت یونی پیداش نشد از کجا پیداش میکردم ک لهش کنه این تنها موردی بود ک ب داداش گفتم بقیرو همیشه محکم ج میدادم طرفم آدم بود میفهمید این خرفهم بود  @dr-lila هی میگم یونی چیه خدایا    
 اووو منظورت همون یونیورسیتیه خودمونه 

|
 |