هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
-
@dr-yassi وااای یاسی توام ازینا میخوری
سن وسالی گذشته ازتا
@اسمان-ابی
کوووفت
عاشقشونم -
-
#اگه این توقایق بود اینو نجات میدادم
@dr-yassi واییییییی یاسیییی پتوته؟ منم پتومو نجات میدادم خخ
کاش میشد بخوابم تا به ابد -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دل تنگم ....
می تو
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mahoor
مرسی ....همچنینهر5روز یکبار از این هلهوله ها میاره
البته پاستیل نیورده فایده نداره
من بابام نمیذاره ازینچیزا بخورم
@dr-saraaa
آخییی -
@milad91
نه ندیدم
چه جوریه ؟پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سری -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دل تنگم ....
می تو
-
@dr-saraaa
آخییی -
@mohandes هوشمند جانم منظورش لیسکه
-
@mohandes هوشمند جانم منظورش لیسکه
-
پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سری@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سریبهترین روشه اما درکل باید دستتون تو این روشا راه بیوفته من قبل اینجور بودم اما اینقد رو سوال فک کردم وسعی کردم از دل مفاهیم اصلی راه برم که الان ۷۰میزنم فصل جریان البته فعل خازنم کامل نشده
-
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سری@milad91
بدتر شد -
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 دل گرفته را چه دوایی است؟
اونی که باعث دلتنگی ِ
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سریبهترین روشه اما درکل باید دستتون تو این روشا راه بیوفته من قبل اینجور بودم اما اینقد رو سوال فک کردم وسعی کردم از دل مفاهیم اصلی راه برم که الان ۷۰میزنم فصل جریان البته فعل خازنم کامل نشده
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
چه خوب
افرین . این روش رو متوجه نمیشم نمیدونم چرا