هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سریبهترین روشه اما درکل باید دستتون تو این روشا راه بیوفته من قبل اینجور بودم اما اینقد رو سوال فک کردم وسعی کردم از دل مفاهیم اصلی راه برم که الان ۷۰میزنم فصل جریان البته فعل خازنم کامل نشده
@zahra-m1999 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برای منکه تنها روشه. معلممون همینو یاد داد فقط.
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسین -
پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سریبهترین روشه اما درکل باید دستتون تو این روشا راه بیوفته من قبل اینجور بودم اما اینقد رو سوال فک کردم وسعی کردم از دل مفاهیم اصلی راه برم که الان ۷۰میزنم فصل جریان البته فعل خازنم کامل نشده
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
چه خوب
افرین . این روش رو متوجه نمیشم نمیدونم چرا -
@dr-saraaa هه هه هه هو
-
@dr-saraaa ما از ریشه دلمون گرفته....
فقط شخص خاصی نیست...من دلم داغونه..
.
دلم یه دل سیر زیارت امام رضا می خوادنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
.
دلم یه دل سیر زیارت امام رضا می خوادحتما که نباید شخص خاصی باشه
برو مشهد مثلا -
@zahra-m1999 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برای منکه تنها روشه. معلممون همینو یاد داد فقط.
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسیننوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسینمنم همین استفاده می کنم از نکات تهسیم به نسبت وفرمول های اصلی .همین طور
-
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسیننوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانه -
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
.
برو مشهد مثلانوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
.
برو مشهد مثلا۰۵۱۳۲۰۰۳۳۳۴
-
@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانهنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانهسراغ روشذهنی نرو ازمن گفتن
-
@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانهپریسا علیخانی
ریا نباشه منم اینارو ذهنی حل میکردم زمانی که جوان بودم
-
@zahra-m1999
چه خوب
افرین . این روش رو متوجه نمیشم نمیدونم چرانوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
چه خوب
افرین . این روش رو متوجه نمیشم نمیدونم چراتمرین فقط
-
پریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانهسراغ روشذهنی نرو ازمن گفتن
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
دو سال با این روش تست زدم
خیلی خوب بود
ولی الان یادم نمیاد گیر افتادم دیگه -
پریسا علیخانی
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پریسا علیخانی
موافق نیستم پارسال با روش های ذهنی میرفتم درصدام خوب بود اما سر کنکور فرق داره استرس جایی واسه روشذهنی نمیزاره بنظرم فرمول های اصلی که سال ها تکرار شدن بهتره
-
@zahra-m1999
چه خوب
افرین . این روش رو متوجه نمیشم نمیدونم چراتمرین فقط
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
100 البته
من فیزیکم دور و بر 60 بوده تا الان خیلی خوب نبوده
ولی خازنا رو خیلی خوب بلد بودم دارم میسوزم نمیتونم تستای سختشو بزنم : )))))))
میسوزماااا میسوووزممم : ))) -
پریسا علیخانی
موافق نیستم پارسال با روش های ذهنی میرفتم درصدام خوب بود اما سر کنکور فرق داره استرس جایی واسه روشذهنی نمیزاره بنظرم فرمول های اصلی که سال ها تکرار شدن بهتره
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
دقیقا . منم استرس گرفتم نتونستم بزنم -
@zahra-m1999
100 البته
میسوزماااا میسوووزممم : )))نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شدهپریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
100 البته
میسوزماااا میسوووزممم : )))قرار نیست تو همه چیزی زود به تسلط برسیم مثلا من یه فصلای رو چند ماه طول برد تا به درصد۸۰برسم
-
حل سوال دوم روهم بفرستم نگااه کنین؟
شاید یادتون اومد راهش -
@zahra-m1999
100 البته
میسوزماااا میسوووزممم : )))قرار نیست تو همه چیزی زود به تسلط برسیم مثلا من یه فصلای رو چند ماه طول برد تا به درصد۸۰برسم
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
اره خوب
ولی الان دارم سوم رو میخونم باید ببندم بذارم کنار وقت نیست برگردیم که :face_with_open_mouth_cold_sweat: -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@milad91
اره حتما
لطف میکنین -
@zahra-m1999
اره خوب
ولی الان دارم سوم رو میخونم باید ببندم بذارم کنار وقت نیست برگردیم که :face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
اره خوب
ولی الان دارم سوم رو میخونم باید ببندم بذارم کنار وقت نیست برگردیم که :face_with_open_mouth_cold_sweat:وقت نیست ؟؟؟نمیدونم هر طور راحتین
-
من خسته از خستگیای این دل وامونده
شب همگی بخیر بابای