هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@xanom-mah هر چیزی از اینا انتظار میره بخدا
-
همه یهو رفتن چرا
-
من یه همایشی رفته بودم میگفت اگه می خوای بر اساس نتیجه انتخاب رشته تصمیم بگیری پشتی یا نه پس این یه ماه رو بخون:)
@رز-سیاه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من یه همایشی رفته بودم میگفت اگه می خوای بر اساس نتیجه انتخاب رشته تصمیم بگیری پشتی یا نه پس این یه ماه رو بخون:)
صاحب اون ی همایش ی اسکل به تمام معنا بوده
-
@xanom-mah چرا اتفاقا راست گفت
تو یه ماه یه پایه رو میشه بست
اصلا بگیم نصف یه پایه خودش کلی جلو نمیندازه تو رو؟ -
-
@xanom-mah ولی بعضی اوقات یه حس بدی بهم دست میده نکنه دارم فرصت کنکور بعدی رو همینجوری میسوزونم
@nothing0 دقیقا برای همین من شروع کردم دوباره
-
ولی اشتباه اون دو سال رو نمیکنم:)
-
@xanom-mah چرا اتفاقا راست گفت
تو یه ماه یه پایه رو میشه بست
اصلا بگیم نصف یه پایه خودش کلی جلو نمیندازه تو رو؟ -
@xanom-mah دو سال من کنکور دادم
-
@xanom-mah ولی بعضی اوقات یه حس بدی بهم دست میده نکنه دارم فرصت کنکور بعدی رو همینجوری میسوزونم
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی بعضی اوقات یه حس بدی بهم دست میده نکنه دارم فرصت کنکور بعدی رو همینجوری میسوزونم
خنده داره
-
@رز-سیاه ولی آخه وقتی بهش فکر میکنم باید بشینم تاریخ و اینا رو نهایی بدم دلم میخواد برم سیستان بلوچستان
نمیشه این تضاد احساس رو توصیف کرد یا چرایی براش تعریف کرد
@nothing0 اینجا جاش نیست برای بحث
-
۰۰:۰¹
Reza-H -
@رز-سیاه
خب عجیبه واسم ک تو این دوسال چجوری نفهمیدی که به زیاد خوندنو زمان زیاد داشتن نیس و چند ماه مفیدو خوب بخونی کافیه
حالا تو این ی ماه این ی پایه م بخون
میخونی ولی کیفیت نداره در نهایت احساس میکنی اصلن کاش زمان نمیذاشتی چون باید از اول بخونی
این طبیعیت یک کنکوریه و احساساتیه که حتمن تجربش میکنه -
@رز-سیاه
خب عجیبه واسم ک تو این دوسال چجوری نفهمیدی که به زیاد خوندنو زمان زیاد داشتن نیس و چند ماه مفیدو خوب بخونی کافیه
میخونی ولی کیفیت نداره در نهایت احساس میکنی اصلن کاش زمان نمیذاشتی چون باید از اول بخونی
این طبیعیت یک کنکوریه و احساساتیه که حتمن تجربش میکنه@xanom-mah به اون میگن کمال گرایی که زوم کنی تو یه فصل
من اون اشتباه رو کردم دارم تاوانشو میدم همین الان
نه با فکر پشت کنکور موندن با استرسی که میداد باعث درد های جسمی شده -
بریم اهدای مدال رو ببینیم
-
@رز-سیاه
این طبیعیت یک کنکوریه و احساساتیه که حتمن تجربش میکنه@xanom-mah دقیقا
واقعا یه علامت سوال خیلی بزرگه برام که اونایی که بالا ۸۰ درصد درصد میزنن چکار میکردن ؟
چند تا آزمون تحلیل میکردن خب مگه فقط اونا تحلیل میکردن
چند تا کتاب تموم کردن ؟ خب مگه فقط اونا کتاب تموم کردن
تکلیف این کتابایی که تستاش زده شد ولی انگار نتیجه نداد چیه
واقعا یسری سوالا اینجوری ذهنمو درگیر کرده
با چه روندی به غول کنکور تبدیل میشن ؟