هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@nothing0 عمرمو تلف نمیکنم.به کارایی میپردازم که کنکور مانعش شده بود.رشتم مشخصه شهر و دانشگامم مشخصه.انشالا که میارم.نیوردم یه خاکی میریزم سرم=))
-
Blue28 خب چرا باید منو ببینی استرس بگیری
خب برای تو مشخصه برای من نیست
پس نگران نباش منم کار خاصی نمیکنم قراره به آگاهی تو برسم فقط@nothing0
-
من یه همایشی رفته بودم میگفت اگه می خوای بر اساس نتیجه انتخاب رشته تصمیم بگیری پشتی یا نه پس این یه ماه رو بخون:)
-
@xanom-mah هر چیزی از اینا انتظار میره بخدا
-
همه یهو رفتن چرا
-
من یه همایشی رفته بودم میگفت اگه می خوای بر اساس نتیجه انتخاب رشته تصمیم بگیری پشتی یا نه پس این یه ماه رو بخون:)
@رز-سیاه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
صاحب اون ی همایش ی اسکل به تمام معنا بوده
-
@xanom-mah چرا اتفاقا راست گفت
تو یه ماه یه پایه رو میشه بست
اصلا بگیم نصف یه پایه خودش کلی جلو نمیندازه تو رو؟ -
-
@xanom-mah ولی بعضی اوقات یه حس بدی بهم دست میده نکنه دارم فرصت کنکور بعدی رو همینجوری میسوزونم
@nothing0 دقیقا برای همین من شروع کردم دوباره
-
ولی اشتباه اون دو سال رو نمیکنم:)
-
@xanom-mah چرا اتفاقا راست گفت
تو یه ماه یه پایه رو میشه بست
اصلا بگیم نصف یه پایه خودش کلی جلو نمیندازه تو رو؟ -
@xanom-mah دو سال من کنکور دادم
-
@xanom-mah ولی بعضی اوقات یه حس بدی بهم دست میده نکنه دارم فرصت کنکور بعدی رو همینجوری میسوزونم
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی بعضی اوقات یه حس بدی بهم دست میده نکنه دارم فرصت کنکور بعدی رو همینجوری میسوزونم
خنده داره
-
@رز-سیاه ولی آخه وقتی بهش فکر میکنم باید بشینم تاریخ و اینا رو نهایی بدم دلم میخواد برم سیستان بلوچستان
نمیشه این تضاد احساس رو توصیف کرد یا چرایی براش تعریف کرد
@nothing0 اینجا جاش نیست برای بحث
-
۰۰:۰¹
Reza-H -
@رز-سیاه
خب عجیبه واسم ک تو این دوسال چجوری نفهمیدی که به زیاد خوندنو زمان زیاد داشتن نیس و چند ماه مفیدو خوب بخونی کافیه
حالا تو این ی ماه این ی پایه م بخون
میخونی ولی کیفیت نداره در نهایت احساس میکنی اصلن کاش زمان نمیذاشتی چون باید از اول بخونی
این طبیعیت یک کنکوریه و احساساتیه که حتمن تجربش میکنه