هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پس این پزشکان طب سنتی برا چی مدرک گرفتن نشستن تو مطبشون ؟
خواهر -
tamom
وات ؟
تبریز اینو عالم و ادم میدونن -
tamom
وات ؟
پس این پزشکان طب سنتی برا چی مدرک گرفتن نشستن تو مطبشون ؟
خواهر -
tamom
وات ؟
@1540557162 خب ببین اینطور چیزا با یه عطار با اطلاعات بالا که توهر شهری ی دونه اس حله.... بنظر خودم....
negwin
پزشک مطمئن تره -
کاشت، داشت و برداشت
دو کشاورز بر سر مزرعهی خود نشسته بودند و به زمین زراعی خود نگاه میکردند. کشاورز اول خسته از کاشت بذر و خندان به کارگرهای خود، به کشاورز دوم گفت: «چرا کاشت محصولات خود را شروع نمیکنید و زمین خود را شخم نمیزنید». کشاورز دوم آهی کشید و گفت: «اولاً که 4 ماه از شروع کار همهی کشاورزان گذشته است و ثانیاً از کجا معلوم که سرما محصولات ما را از بین نبرد و حتی شاید حشرات به مزرعهی ما حملهور شوند و شاید کارگران هنگام بذرها آن قدر که باید دلسوزی نکنند. اصلاً از کجا معلوم گندم ما به فروش برسد و محصولات ما را کسی خریداری کند؟» در حال گفتن جملات مأیوسکننده بود که کشاورز اول با همان لبخند بدون اینکه کوچکترین هراسی به دل خود راه دهد دوباره دست بر زمین زد و بلند شد و کارگرهای خود را صدا زد و دوباره شروع به کار کردند.
فصل برداشت بود. دو مزرعه در کنار هم، انگار که هر کدام به سرزمین دیگری متعلق بود. مزرعهی کشاورز اول کاملاً آمادهی برداشت بود و تمام کارگران شاد و خوشحال از رشد محصولات خود، مشغول برداشت محصولات بودند و صدای خندههایشان تمام مزرعه را پر کرده بود و اما کشاورز دوم از اولی درخواست میکرد تا به او کاری را محول کند تا بتواند درآمدی به دست آورد و برای خانوادهاش ببرد.
داستان ما هم همین است. هنوز مرحلهی کاشت و داشت است و باید با تمام قوا از نتایجی که به دست آوردهایم درس بگیریم و با تحلیل شرایط حاضر آنها را در راستای بهتر شدن با برنامه پیش ببریم. هنوز زمان زیادی باقی مانده و نباید مثل کشاورز دوم فکر کنیم.
دست از تلاش برندارید که فرصت باقیمانده از اهمیت بالایی برخوردار است. باید از محصولاتی که تا به اینجا کاشتهاید (نقاط قوت پایدار) بهخوبی مراقبت کنید. برای نیمسال جدید برنامهی دقیق و مشخصی داشته باشید و نقاطی که نیاز به تلاش بیشتری دارند بشناسید و روی آنها کار کنید و با کمک کارگران خود (منابع مطالعاتی) برای آنها برنامهریزی کنید. فصل برداشت کسانی لبخند به روی لبهایشان است که از هیچ تلاشی دریغ نکردهاند.
-
negwin
پزشک مطمئن تره@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
پزشک مطمئن ترهراس میگه
پزشک بهتره تا مردم عادی -
negwin
پزشک مطمئن تره -
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 خخخخخخخخخخخخخخخ فاز دکتر بودن برنداشتما ولی زالو درمانی هم خوبه....
میلاد اینا الان منو میکشن،چی میگن
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
tamom
ای علی دس رو دلم نزار
تو ی گروه کوه نوردی عضو بودم از پارسال میرفتیم سهند و این کوه های اطراف اینا کارشون رو ارتقا دادن به حرفه ای و
غارنوردی و...
من دیگه نزاشتن برم با اینا
-
tamom
ای علی دس رو دلم نزار
تو ی گروه کوه نوردی عضو بودم از پارسال میرفتیم سهند و این کوه های اطراف اینا کارشون رو ارتقا دادن به حرفه ای و
غارنوردی و...
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom
ای علی دس رو دلم نزار
غارنوردی و...
-
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom
ای علی دس رو دلم نزار
غارنوردی و...
@faezeh-lay
نخند ع -
-
@faezeh-lay
نخند ع@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
نخند عاخه خودمم زیاد اینجوری لغو عضویت شدم براهممین خندیدم