هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آقای حاتمی شما یه نوزاد رو تصور کنید وقتی شروع به راه رفتن میکنه زمین میخوره اگه براش دست نزنیم یا لبخند نزنیم یهو میزنه زیر گریه ولی وقتی تشویقش میکنیم گام بعدی رو محکم تر برمیداره
Reza-H@هویججج
کاملا درسته. من که در مفید بودن تعریف کردن «از دیگرون» بحثی ندارم که
بحثم روی گفتن اینکه فلانی ازم تعریف کرد بود
شاید یه جور تعریف از «خود» -
@هویججج
آره. من صحبتم درباره ایجاد یه تاپیک برای گفتن تعریفاییه که بقیه از خود فرد کردن و خود اون فرد بیاد اون تعریفات رو بذاره.
خلاصه اینکه یه ذره برای من عجیب بود. -
@هویججج
کاملا درسته. من که در مفید بودن تعریف کردن «از دیگرون» بحثی ندارم که
بحثم روی گفتن اینکه فلانی ازم تعریف کرد بود
شاید یه جور تعریف از «خود» -
Reza-H
شاید میخوان اون انرژی مثبت رو انتقال بدن ، اون حس خوبی که اون لحظه دریافت کردن رو با بقیه به اشتراک بذارن@هویججج
درسته. اینم میتونه هدف خوبی باشه
نمی دونم. ممکنه من تمام جوانب رو در نظر نگیرم یا صرفا از دید خودم نگاه کنم. به هر حال برداشتم از تاپیک تا فعلا که این بوده. شاید یه برداشت بدبینانه
-
من خودم به تعریف کردن از دیگران به شکل یه چیز معکوس انتقاد نگاه میکنم، همونطور که نباید به دید احساسی به انتقاد نگاه کرد و باید منطقی بررسیش کرد تعریف هم همینه، به نظرم باید از تعریف دیگران برای پیدا کردن نقاط قوت و تقویتشون استفاده کرد.
البته همونطور که به نظرم نباید انتقاد رو از همه پذیرفت(مثل آدمی که فقط پشت سر هم همه رو تخریب و نقد میکنه)، تعریف رو هم نباید از همه قبول کرد(کسایی که مدام دنبال انرژی مثبت دادن به دیگرانن)
#نظر_شخصی -
@هویججج
درسته. اینم میتونه هدف خوبی باشه
نمی دونم. ممکنه من تمام جوانب رو در نظر نگیرم یا صرفا از دید خودم نگاه کنم. به هر حال برداشتم از تاپیک تا فعلا که این بوده. شاید یه برداشت بدبینانه
-
️
️
️
️
️
️
️
️
مسکن ش فقط 1 چیزه احتمالا -
-
Shahram Nazeri - Sepideh 128 (MusicTarin).mp3
شب همگی بخیر و اروم
️
-
حس میکنم نوجونوی ،۱۸ سالگی ، تازه تو مرحله خودشناسی هستیم همزمان چندین احساسات رو تجربی میکینم
اینکه آدمایی باشن که ازمون تعریف کنن البته نه تعریف دروغین
میتونه حالمون رو خوب کنه@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حس میکنم نوجونوی ،۱۸ سالگی ، تازه تو مرحله خودشناسی هستیم همزمان چندین احساسات رو تجربی میکینم
اینکه آدمایی باشن که ازمون تعریف کنن البته نه تعریف دروغین
میتونه حالمون رو خوب کنهمثلا من
-
بارش شهابی امشب را از دست ندهید
-
یه پیشنهاد ارائه بده بینیم امشب چه میشه
-
بیزارم از خموشی تقویم روی میز
وز دنگ دنگ ساعت دیوار خستهاماز او که گفت یار تو هستم ولی نبود
از خود که بیشکیبم و بییار خستهام... -
یه پیشنهاد ارائه بده بینیم امشب چه میشه
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: