هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی سلام
بزن رو مشاهده سوابق
همونجا ک رفتی تاییدش کردی@_maya
مرسی مرسی -
یعنی چی این تراز احمقا یعنی چی
-
۳۰۰ تا از اونی که ماز گفته و حتی می گفتم بدبینانه کمترههههههه
-
@_Mahdieh
آره .. -
برا من ۱۰۰ تا از خوشبینانه مدیکال کمتر شد
-
بنده به وضوح شاهد مرگ آرزوهامم ..
-
@xanom-mah
-
این نمرات پارسال بالای ۸۵۰۰ میداد به خدا:)))
-
یادتان باشه هیچ شکستی الکی نی دوستان. تجربه کردم بارها که میگم...
حتمااا خیر و صلاحتان توشه هرچه که بشه! پس نگران نباشین و به زندگیتان ادامه بدین! زندگی فقط کنکور نی! زندگی شما ره به جاهایی میبره که خودتان برگاتان بریزه! شک نکو دنیا بهترینی که میشه برات رخ بده ره جلوت قرار میده شک نکو ها فقط اعتماد کو بهش و ادامه بده -
الان تو موقعیتی هستین که شاید فک کنین دارم چرت میگم ولی حکمت کارهای خدا ره بعد یه مدت که بگذره میفهمین عجله نکنین
-
درسته ..کنکور همه چیز نیست
ولی ..تعیین کننده ی همه چیزه:) -
حاجی همه چی اونجوری که فک مکنی نی بخدا فک نکو رشتعای که بش علاقه داری و شده تمام دین و دنیا و آرزوت گل و بلبله نه ایجو نی! ایجو نی بخدا!! شاید او رشته که عاشقشی و کشته مردهشی عه نزدیک بری تو دل کار متنفر بشی ازش و روزی هزار بار بگی خدایا کاش نمیشددد...
-
یادتان باشه هیچ شکستی الکی نی دوستان. تجربه کردم بارها که میگم...
حتمااا خیر و صلاحتان توشه هرچه که بشه! پس نگران نباشین و به زندگیتان ادامه بدین! زندگی فقط کنکور نی! زندگی شما ره به جاهایی میبره که خودتان برگاتان بریزه! شک نکو دنیا بهترینی که میشه برات رخ بده ره جلوت قرار میده شک نکو ها فقط اعتماد کو بهش و ادامه بدهMatin Mousavi 1
امیدوارم آقامتین:"")))) -
بهرحال سعی کنین تمام دنیاتان یه چیز نشه چون خودم بزرگترین ضربه روحیمه سر ای خوردم دارم بتان میگم... شاید داری اشتباه فک مکنی ها؟؟
-
Matin Mousavi 1
امیدوارم آقامتین:""))))