هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آهااا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 عااا
-
Zahra2020
میگه من برای چی برادر ؟هر کی گفته دروغ گفتهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی عی درود بشرفد
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عمو کیوان ای درود بشرفددد
-
پرستو بابایی عی درود بشرفد
-
عمو کیوان ای درود بشرفددد
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفقط وحید و عمو کاووس
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گل گلهاشون مهر و وفا نداشتند
خوب خوباشون با ما صفا نداشتند
ناز نازاشون جز ادعا نداشتند
طبلی بودنو به جز صدا نداشتند -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@f-nalist سلام ای دوست
-
بچه ها کسی تراز سوابقشو دیده ؟
اومده ؟؟! -
فقط وحید و عمو کاووس
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra2020 میگفت هم چکه کردی دروسس عالم؟؟
-
@NO-077
آره از صبح .. -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077
صحبت بخیر عزیزم
️
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077
صب بخیر -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این هم شروع شد ... خستهام ... منتظر بازم خسته شدن و بازم بدتر شدن شرایط باید باشم ... بعدش دوباره بیام بنویسم خستهام ... دیگه حتی دارم از خسته شدنم هم خسته میشم:)
-
@NO-077
آره از صبح ..نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچه جالب پس فقط برای من نمیاد
-
Zahra2020 میگفت هم چکه کردی دروسس عالم؟؟
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهای همه درو که عمو کاووس دع
-
چه جالب پس فقط برای من نمیاد
@NO-077
توی کارنامه اولیه دنبالش نگرد -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
گزاره -
@NO-077
توی کارنامه اولیه دنبالش نگردنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن از صبه دنبالشم پیداش نمیکنم بقیه از کجا دیدن ؟