هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلیییی منم دست خودم نیست ب صورت خودکار لری یادم رفته کم کم لکی و کردی حرف میزنم
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای جیغ میزنم میخندم
راست میگی به سیول نیه به تیول 🥴 -
_ Reza _ نه... د لعنتی فک کردم استاد متین شجریانی واقعا
-
فکر کردم میتونم خودمو از اون رنج تکراری جدا بدونم و جدا کنم ولی نمیشه.
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 تیولللل
سیول چیزه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آیدی آقای دولتشاهی ولی نوع حرف زدن موسوی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to _ Reza _ on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیول سیه
-
Matin Mousavi 1 عایم ده بددد گااای
داه -
Michael Vey گفتم اشتباه کرده سه تا پیام قبلترشم گفتم کارشو هیشکی نپسندید
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
آها -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 تفه چارهات گرجه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 کاغذ نه باوو عه جنس پوستر تبلیغاتیا
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برو میم میم خدا ب همرات
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پسرا منقرض شدن
پست 115424 از 149396