هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب چخبر راجب چی حرف میزنین
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
مسعود یه بار حتما پروفت عکست رو بزار ببینم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
@Venus655 نه
اون گربه پشت پنجره است
شبا میاد پشت پنجره بعد تا من خوابم میبره با پنجه اش میزنه به شیشه دیگه من تا صبح خوابم نمیبره از ترس خیالش راحت میشه میره:)🤌
با اونم زندگی مسالمت آمیزی داریمخداروشکر -
AmirBarsam ندیدم. امشب نشستم بازی لیور مولو نگاه کردم اونم نیمه دومو فقط
-
هویججج
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
AmirBarsam
هرکی الان جای من بود ۱۰۰ کیلو بود
منم چیزای چاق کننده مثل نون خامه ای و... زیاد میخورم ولی چاق نمیشم
البته مامانم میگه الان اوج متابولیسم بدنمه بعدا چاق میشم -
JuDi
من تو خوابگاه هنوز نگفتم آشپزی بلدم
و گرنه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sachli on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sachli عوا
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی روزگار
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این رتبه های مارو بدین دیگ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s یا رتبه ها رو همین الان اعلام میکنی یا میرم لوت میدم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
کیوت -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
سلام عروس خانوم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۴ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
47243/140956