هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عه=)
کاش میشد حرف بزنی=) -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یخورده پیچیدم
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k نه آشتی آشتی فردا میریم تو کشتی
اگه باهات دعوا کنم ممکنه آنفالوت کنم
اگر همینجوری آنفالو کردم همه رو آنفالو کزدم و دارم میرم اف شم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 ممنون
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
officer k
جواب
نه خیلی وقته انفالوت نکردم.چطور؟ -
-
زهرا بنده خدا 2replied to Sally on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج
نه شما یه مدت با رفتارشون کنار بیا
ایشون خودشم هنوز نمیدونه چی شده
ان شاءالله درست میشه -
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
روزبهانی هستم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito اهان خوش بگذرهه
-
برمپیام بدم حرف بزنیم...
-
Sally فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2
به خدا روزی ده بار قربونت صدقه ام میرفت الان محل سگ بهم نمیده
پست 86939 از 136770