هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
فک میکنم آفیسر اصالتا لره -
@_maya تقصیر من نبود
-
@Venus655 تقصیر تو بود که برای ارسال پیامت اصرار ورزیدی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی چند سالشه؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@_maya دیدم ارسال نمیشه کلا اومدم بیرون
بعدش این فاجعه رخ داد -
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی نسترن درست نیست واسه رای مثبت گرفتن صداتو عوض کنی
-
روابط آدما ساده نیست؛ بعضیا سالها همو میشناسن اما ابدا بهم نزدیک نیستن ولی بعضیا با یبار دیدن هم اعتماد میکنن!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا تولد یه دوست عزیزه
امیدوارم یادتون نرفته باشه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مکالمه
پرستو بابایی
و
_ Reza _ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی نسترن درست نیست واسه رای مثبت گرفتن صداتو عوض کنی
صدای من هر چقدر عوض بشه در این حد نمیشه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی خدا حفظش کنه
منم پسرداییم ۴ سالش بود خیلییییییییییییییی حرف میزد
ولی دختر داییم هنوز زبون وا نکرده
ما بچه کوچیک تو فامیل خیلی زیاد داریم... -
یه چیزی میخواستم بگم یادم رفت اصلا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Venus655 مثل رقیه الزایمرگرفتی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
49883/137440