هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
اریانا برقشما امروز ساعت چند رفت ؟ 
- 
گفته بودم کائنات باهام شوخی دستی داره. نه؟ 
- 
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: اریانا برقشما امروز ساعت چند رفت ؟ صبح  من ۱۰.۳۰ بیدار شدم رفته بود تا ۱ من ۱۰.۳۰ بیدار شدم رفته بود تا ۱
- 
گفته بودم کائنات باهام شوخی دستی داره. نه؟ 
- 
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: اریانا برقشما امروز ساعت چند رفت ؟ صبح  من ۱۰.۳۰ بیدار شدم رفته بود تا ۱ من ۱۰.۳۰ بیدار شدم رفته بود تا ۱
- 
اش دوغم داشتیم مگه عرق کردم من  بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود
 ....حتما وقت کردی حموم عمومی احمد کلا رو برو خیلی خوبه...
- 
ari_14 جای ما ساعت ۲و ربع رفت (سر سفره)ساعت ۴ ونیم اومد سر نهار از گرما طلف شدیم ...برقکه بره ابم نداریم خیلی بده....   
- 
تعریفشو خیلی میکردن ولی نرفته بودم تا امروز که رفتم....قسمت خانوما هم بچه ها میگن خیلی خوب بوده... 
- 
اش دوغم داشتیم مگه عرق کردم من  بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود
 ....حتما وقت کردی حموم عمومی احمد کلا رو برو خیلی خوبه...@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: اش دوغم داشتیم مگه عرق کردم من  بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود
 ....حتما وقت کردی حموم عمومی احمد کلا رو برو خیلی خوبه...بدم میاد از حموم عمومی   
- 
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: اش دوغم داشتیم مگه عرق کردم من  بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود بعد اومدیم جات خالی حموم عمومی اینقدر باحال بود
 ....حتما وقت کردی حموم عمومی احمد کلا رو برو خیلی خوبه...بدم میاد از حموم عمومی   
- 
Sachli در خبر خاااااااص  🥳 گفته است: 🥳 گفته است:@nazanin-mirzai باورم نمیشه   
 حال شما؟سلامم رقیه جان فدات 
 تو خوبی عزیزممم!؟ 🤍 🤍 ️ ️
- 
Sara_R [متن لینک](آدرس لینک  ) )بفرمایید 
- 
@mr-vinyzo اره 
 دیشب یه ذره از حرصام تو انجمن گفتم
- 
Sara_R [متن لینک](آدرس لینک  ) )بفرمایید @nazanin-mirzai ممنونم  
- 
پرستو بابایی شاید بالایی سهمیه پنج درصد داشته 
 دیگه طبیعی نیست وگرنه  Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: پرستو بابایی شاید بالایی سهمیه پنج درصد داشته 
 دیگه طبیعی نیست وگرنه  ها نه فهمیدمممم 
 سال ۴۰۱ عمومی هم بوده
- 
جدای از این معدلش:) 
- 
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: نسترن به اعماق دویست کیلومتری سایتای انتخاب رشته رسیده رد دادم دیگه   
- 
با اینکه جدیدا رو نمیشناسمتون زیاد 
 ولی چه خبرا !؟ :)))
- 
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @f-nalist من اخبارو از طریق نسترن پیگیری می کنم دیگه جایی جز اینجا نمیرم:)))) برای با خبر شدن از اخبار لحظه به لحظه با ما باشید    ️ ️

شعردانه
شعردانه