هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Comrade_Bayat ایشالا ک بتونه.. دیگ علنی تو تلویزیون حرف زد دیگ..
-
Michael Veyreplied to پرستو بابایی on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی والا ۱۴۰۲ خیلی دیر تازه گفتن عمومی حذفه
۱۴۰۳ هم نزدیکای مهر گفتن عمومی برگشته ک بعد پشیمون شدن
ایشالا ک ب ۴۰۴ میرسه -
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط دلم میخواد قبولی دانشگاه امسال هم عین پارسال بشه...
اینکه هیچجا(نه کانون و نه هیچ سایتی) نمیتونین قبولی های ۱۴۰۲ رو پیدا کنین یکم زیادی مشکوک نیست؟
حتی توی فایلی که جاب ویژن برای راهنمایی انتخاب رشته هم داده نیست -
Anzw 18 تو پسران برتر از گل رو ببین حرف نباشه
-
دلم میخواد با یکی حرف بزنم که بعد حرفام کلا منو فراموش کنه:/
مثلا بعضی وقتا دلم میخواد برم به یکی تو خیابون بگم سلام بیا حرف بزن
که بعدش منو نبینه -
Michael Vey یه حرف زدن هست، یه تونستن، وقتی اکثریت رای شورای عالی انقلاب فرهنگی دست دولت نیست فقط میتونه زور بزنه ببینه بقیه رو میتونه راضی کنه یا نه.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا نمد چقد این حرفا تاثیر گذاره ولی ایشالا حذف شه.. سال بعد خیلی بچه ها گناه دارن..
الآنم بخواد حذف شه به سال بعد نمیرسه((:
-
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
پرستو بابایی حرفشون متینه
-
Michael Veyreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پزشکیان الان تو شبکه ۱ بصورت زنده
داره درمورد اینکه باید مصوبه معدل حذف شه حرف میزنهفککک کنم دیگ حرفاش تموم شد داره درمورد ی چیز دیگ حرف میزنه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya
معلم زیستم همیشه می گفت سنتی بزنید ،عوارضش کمتره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to مِهردُخت on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
به خدا می ترسم 🥲 -
@_maya
-
حالا نمد چقد این حرفا تاثیر گذاره ولی ایشالا حذف شه.. سال بعد خیلی بچه ها گناه دارن..
-
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
پرستو بابایی نه جدی گفتم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya
یه بار بیا عین دو تا آدم بالغ و عاقل با هم بزنیم
پست 83966 از 140968