هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Alzahra
این جملاتِ زردِ در لحظه دلچسب رو بذار کنار.
بینهایت مثال برات از ناکامیای دنیا بزنم که تهش تبدیل شده به کامیابی؟!
کی میگه دیر میشه؟!
اصلا دیر یعنی چی؟!
کی میگه چیزای کمتری فرد با سن بالاتر رو خوشحال میکنن؟!
اینا همهش برآمده از ذهن توئه!
اصلا پیری صفتی نیست که از جسم بیاد. از ذهن میاد!اینا مباحث طولانی داره.
در کل برای من قابل پذیرش نیست.
تنها چیزی که آدمیزاد رو ناراحت میکنه، در اثر سالها بعد کسب چیزی که سالها قبل دوستش داشته، اینه که یا اون خواسته برآمده از دل نبوده باشه و در راستای مد بوده باشه، یا اینکه فرد احساس کنه که اگر جوونتر بود میتونست پول بیشتری از این قضیه کسب کنه توی چنین سنی دیگه بخوره و بخوابه.
ولی واقعا علاقه علاقهست!
من مطمئنم توی ۸٠ سالگی اگر تاب و توان فیزیکی داشته باشم برای تدریس، اونجا هم بتونم معلمی رو پیگیری کنم با کله میرم انجام میدم.
فکر کردن به دیر و زود واقعا مقولهٔ پیشبرندهای نیست.@danial-hosseiny
من میشناسم کسی رو که یه رشته ی دیگه خوند که دوستش نداشت بعد اتمام درسش کنکور داد و رشته ای که بهش علاقه داشت قبول شد و الان درسش تموم شده تا آخرین روزی که فارغ التحصیل شد یه شور و شوق خاصی داشت انگار اولین روزیه که رفته دانشگاه -
ari_14 واقعن ۳۱ تومن؟
وای خدایا، اصن باورم نمیشهبعد خانواده اذیت نمیشن؟ من بابام کارمنده دلم نمیاد جدی
-
@_Mahdieh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 واقعن ۳۱ تومن؟
وای خدایا، اصن باورم نمیشهبعد خانواده اذیت نمیشن؟ من بابام کارمنده دلم نمیاد جدی
بلی
دیگه آزاده
من سراسری راه دور میزدم بیشتر خرج داشت...
فرقی نمیکنه -
برو واقعا بخون درمورد افراد معروفی که میشناسی اما به اصطلاح جهانِ امروز «دیر» شروع کردن.
-
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من سراسری راه دور میزدم بیشتر خرج داشت
جز پول خوابگاه و رفت و امد پول دیگه ای هم مگه داشت؟؟
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من سراسری راه دور میزدم بیشتر خرج داشت
جز پول خوابگاه و رفت و امد پول دیگه ای هم مگه داشت؟؟
خود رفت و آمد خرج داره
خوابگاه خودش درد سره میخواستم خونه بگیرم -
Alzahra
ما این ترم همترمی داشتیم... فامیلشون گلچین بود. معلم بازنشسته بودن. پنجاه سالشون بیشتر بود. موها همه سفید. باهاشون کلاس معارف داشتیم مشترکا.
مرمت میخوند توی دانشگاه و کنار ماها مینشست. سرزنده و جوون.
این عبارت دیر رو بریز دور =)))))) -
Alzahra
ما این ترم همترمی داشتیم... فامیلشون گلچین بود. معلم بازنشسته بودن. پنجاه سالشون بیشتر بود. موها همه سفید. باهاشون کلاس معارف داشتیم مشترکا.
Alzahra
Alzahra
به راهای جدید فکر کن... درموردشون تحقیق کن و ببین آیا واقعا و حتما همین تنها راه توئه؟
اگه بعد از تحقیق کردنت جواب نهایی آره بود، پس انجامش بده... به هر حال تو باید نتیجه بگیری. -
Alzahra
به راهای جدید فکر کن... درموردشون تحقیق کن و ببین آیا واقعا و حتما همین تنها راه توئه؟
اگه بعد از تحقیق کردنت جواب نهایی آره بود، پس انجامش بده... به هر حال تو باید نتیجه بگیری. -
@Hamid-s سلام حالتون خوبه؟
بنظرتون با رتبه ای که من آوردم(منطقه۲) امیدی به قبولی برق یا مکانیک شیراز(روزانه) هست؟