هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دل به عشقت مبتلا شد
خوب شد..... -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to آناناس on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج
خیره ایشالا....
چی بگم والا آخه استرس ما ریاضیا
قطعا به اندازه شما نبوده
ولی فک کنم مشکلتون با ریاضی کچلتون کرده -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
به درک مهم نیست دیگه مهم نیست
-
زهرا بنده خدا 2replied to jahad_121 on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
میخواید علاقهتون رو چیکار کنید؟( :
اگه دوست داشتین جواب بدین -
این پست پاک شده!
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to مِهردُخت on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شدهاین پست پاک شده!
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
کی ساعت شد 1
-
هعی روزگار
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
من یه تار مو پر از ترک مورفین تل
تن به حقیقت فردا قیچی دادم
تویی همون قیچی خسته از بریدن
پر از فریاد نمیخوام قیچی باشم -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Younes.D.IUT on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
Younes.D.IUT
به نام خدا من نتیجه پشت کنکور موندنم این شد که الان کچلم
از شدت استرس مژه هام میریخت یادش بخیر -
زیر تل کنار باقی موها
تو آرامش الکی چروکیدم
دستام سپر سرم شده بود اما
زیر این سنگر دروغی پوسیدم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist احسنت
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
..........
-
زهرا بنده خدا 2replied to آناناس on ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@هویججج
-
آیا خوبی ها برمیگرده؟!
شک دارم -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 77664 از 136145