هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito یکم خوشگلترش پلی اره
-
Blue28 لپ تاپ خالی
تا اونجایی که میدونم خیلی سمه سر کلاس دفتر در بیاری... -
@Venus655 نه اتفاقا تصورات خودم بود
فکر میکردم همه با این کیف دوشی ها شبیه اونایی که توش لپ تاپ میذارن میان سر کلاس -
Akito فقط میدپنم جامدادی نباید بیاری
-
Blue28 اگه مثلا خوشگلترش نباشه با این نمیری؟
-
Blue28 منم شنیدم ولی از فاملیمون که پارسال رفته دانشگاه میپرسم میگه نه بابا مشکلی نیست
البته اون دختره و شاید ما پسرا نباید جامدادی ببریم -
آکیتو منطقی به قضیه نگاه کنی تو کلا سر کلاس یه خودکار نیاز داری فقط برا نوشتن(اونم خب اگه بخوای بنویسی دیگه)
پس جامدادی کلااا لازم نداری داداش من سخت نکن قضیه رو برا خودت=)
کوله هم اگه میزان ضایع بودنش اذیتت می کنه خب باید بگم از این کیف دوشیایی ک یه بند دارن بهتره=) حالا اون مدل نشد باهاش کنار نیومدی یکی از این شل و ولا(اسمشو نمیدونم) انتخاب کن راحت تر باش
-
آکیتو منطقی به قضیه نگاه کنی تو کلا سر کلاس یه خودکار نیاز داری فقط برا نوشتن(اونم خب اگه بخوای بنویسی دیگه)
پس جامدادی کلااا لازم نداری داداش من سخت نکن قضیه رو برا خودت=)
کوله هم اگه میزان ضایع بودنش اذیتت می کنه خب باید بگم از این کیف دوشیایی ک یه بند دارن بهتره=) حالا اون مدل نشد باهاش کنار نیومدی یکی از این شل و ولا(اسمشو نمیدونم) انتخاب کن راحت تر باش
Anzw 18 بازم منطقیه
-
دوستم بیا جمع کنیم بساط غیبتو دیگه نمیذاری سریالمو ببینم
-
داریم به تایم گشنه شدنم نزدیک میشیم
-
الان به یک گرگ درنده تبدیل میشم.
-
Akito نه
-
Akito شایدم رفتم
-
Blue28 منم شنیدم ولی از فاملیمون که پارسال رفته دانشگاه میپرسم میگه نه بابا مشکلی نیست
البته اون دختره و شاید ما پسرا نباید جامدادی ببریم -
-
@Venus655 عه جدی؟
-
@danial-hosseiny نمیدونم بنظرم بچگونه اومد با یه کوله که توش جا مدادی و دفتر و کلاسوره بری بشینی سر کلاس استاد
بعدش که استاد میاد جامدادی رو بذاری رو میز و کلاسور دربیاری و آماده باشی تا استاد جزوه بگه...
همه اینا یهویی از ذهنم گذر کردAkito
ترجیح میدم پاسخم به این جملات حکیمانهت رو ویس بگیرم که حالات لحنم گویای وضعیتم باشه -
Anzw 18
کجایی که ببینی هفتتا لایک خوردهم!