هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه یبار زن عموم گفت من دارم نسل ترکارو منقرض میکنم بلد نیستم اذری برقصم گفتم زن عمو چی میگی من بلد نیستم ترکی حرف بزنم:))))))
-
نقطه من که اصالتا زنجانیم، پدر توی ززنجان به دنیا اومده، ولی قم کلا شهریه که بیشتر از مهاجر تشکیل شده، یعنی چیزی که خودم دیدم، شاید فقط ده درصد قمی اصیل باشن، بخاطر همین قم یه جمعیت ترک قابل توجه از شهرای مختلف داره، چیزی که خودم دیدم حداقل یک چهارم قم ترک هستن. از هرجا هم که بگید هستن، چیزی که خودم بیشتر دیدم زنجان و همدانه.
-
این پست پاک شده!
-
نینلنیحیاجاعیحجعجاصعمثلپپیبجابمبامیایدککبنبثسن
-
@AmirBarsam
شبت خوش در پناه حق -
Blue28 تو خیلی مهربونیی مرسیی :****>
(ایموجی بغل)Michael Vey 🫂🫂
️
-
@_Mahdieh خب راست میگه
یه راه اینه که از سایت های آپلود استفاده کنین
تو اینترت سرچ کنین آپلود سایتاش میاره -
این چ حسیه...
-
چ حالیه
-
قلبم سنگینه
-
چرا من رو هوام
-
نقطه یبار زن عموم گفت من دارم نسل ترکارو منقرض میکنم بلد نیستم اذری برقصم گفتم زن عمو چی میگی من بلد نیستم ترکی حرف بزنم:))))))
Blue28 من کیلی کیلی کم ترکی صحبت می کنم متاسفانه:)))))))
دوستش دارمااا خیلیییی ولی به فارسی عادت کردم(گرامرش نع هاراحتتره برام تلفظ ترکیمم وقتی از چند جمله می گذره یخورده زیادی قاطی داره
ولی آذینننننننننننن کلا هیچی نمی فهمه ترکی:]]]]]]]]]
میاد ترکی حرف بزنه کل حرفش رو فارسی می گه آخرش ی "دای" اضاف می کنه -
-
این آهنگ بود ولی واقعا راست میگه
-
دوستش دارمااا خیلیییی ولی به فارسی عادت کردم(گرامرش نع هاراحتتره برام تلفظ ترکیمم وقتی از چند جمله می گذره یخورده زیادی قاطی داره
میاد ترکی حرف بزنه کل حرفش رو فارسی می گه آخرش ی "دای" اضاف می کنه -
چرا انقدر احساس افسردگی دارم نمیفهمم
-
میاد ترکی حرف بزنه کل حرفش رو فارسی می گه آخرش ی "دای" اضاف می کنه