هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بچهها انتخاب رشته سراسری تا فردا ساعت ۱۲ شبه؟
فردا صبح یعنی میشه وارد کرد؟ -
@_Mahdieh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچهها انتخاب رشته سراسری تا فردا ساعت ۱۲ شبه؟
فردا صبح یعنی میشه وارد کرد؟+++
-
ولی کاش دفترچه اصلاحیه رو میزاشتن:(((
-
بچه ها من هیچییییی راجع به اینکه دورهی دانشجویی(اون اولاش منظورم نیست) چه کاراهایی میشه انجام داد برا پول در آوردن و اینا نمیدونم
ولی جدی نمیشه مثلا بعد ی مدت یه کاری چیزی انجام بدیم اون ۳-۴ تومن هرماه رو به جیب بزنیم پول پردیس جور بشه:))))))؟؟؟(تاکیدِ اکید کردم که راجع به چند ترم اول نمیگم
)
-
ولی کاش دفترچه اصلاحیه رو میزاشتن:(((
من همش منتظر این موندم:/
-
بچه ها من هیچییییی راجع به اینکه دورهی دانشجویی(اون اولاش منظورم نیست) چه کاراهایی میشه انجام داد برا پول در آوردن و اینا نمیدونم
ولی جدی نمیشه مثلا بعد ی مدت یه کاری چیزی انجام بدیم اون ۳-۴ تومن هرماه رو به جیب بزنیم پول پردیس جور بشه:))))))؟؟؟(تاکیدِ اکید کردم که راجع به چند ترم اول نمیگم
)
-
@nothing0 نه مگه شهریه پرداز کمتر نیست؟
من برسی کردم کمتر بود حدود 2 میلیون
تقریبا -
)
Anzw 18 بنظرم میشه
-
Anzw 18 بنظرم میشه
-
بچه ها بیاین بریم دستفروشی
-
@هویججج
ولی من فکر می کردم (یعنی خوندم که شهریه پرداز ها از ازاد کمتر هزینه اش) -
@هویججج ۲ باز تاکید کردم که منظورم همون اولش نیست و بعد یه مدت رو میگم، که نیایید راجع به ترم اول صحبت کنید.
-
بچه ها بیاین بریم دستفروشی
-
پرستو بابایی
من دارم اکسسوری رزینی یاد می گیرم بیا باهم درست کنیم ببریم بساط کنیم بفروشیم:))))))))))))))))))))))))Anzw 18
باکالاس به نظر میرسه وای حتی اسمشو نشنیدم 🥲 -
رزین فقط می دونم چیه
-
پس دور و بر اونه