هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اتفاقا برعکس تصور خیلی ها خیلی رسمی پوشم، کتانی اصلا نمیپوشم، ساده ترن لباسی هم که بیرون رفتن میپوشم پیراهنه. شلوار هم پارچه ای.
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اتفاقا برعکس تصور خیلی ها خیلی رسمی پوشم، کتانی اصلا نمیپوشم، ساده ترن لباسی هم که بیرون رفتن میپوشم پیراهنه. شلوار هم پارچه ای.
خدایی این خیلی دور از تصور من بود
-
و عاشق کت و شلوار و پالتو ام.
جیزز... وقتی میگم برعکس میشه منظورم همینه
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چجوریه که چهره همدیگه رو متصور میشین؟
من همون عکس پروفایل حالا هرچی باشه را به عنوان چهره میپذیرم
مثلا بعد از ۴ سال دوستی تاحالا یبارم فاطی 0-0ftm را متصور نشدم فقط بر اساس گفتههای ساقی میدونم کیوته و عینکیهر چی تصورتون میکنم دقیقا برعکس میشه
-
جادوی سیاه وجود داره؟
مورد مواقعی کسی دیده؟ -
عزیزم
کاش میتوانستم تو را روی این صندلی کنار خودم بنشانم، در برت بگیرم و چشمهایت را تماشا کنم.
حالتی از تیمارستان را در زندگی خودم احساس میکنم،
بیگناه و در عین حال خطاکار،
نه در یک سلول،
بلکه در این شهر زندانی شدهام.《نامه به فلیسه》
-
و عاشق کت و شلوار و پالتو ام.
جیزز... وقتی میگم برعکس میشه منظورم همینه
-
Succinate دقیقا، به نظرم دلیل اصلیش یه سری دسته بندی هایی هست که مردم توی ذهن خودشون ایجاد میکنن، مثلا اگه بگی شلوار پارچه ای بی شک میگن طرف خیلی آدم متدینیه، با اینکه لزوما اینجور نیست.
Succinate دقیقا، به نظرم دلیل اصلیش یه سری دسته بندی هایی هست که مردم توی ذهن خودشون ایجاد میکنن، مثلا اگه بگی شلوار پارچه ای بی شک میگن طرف خیلی آدم متدینیه، با اینکه لزوما اینجور نیست.
آره دقیقا چون شخصیت شما رو می دیدم حس میکردم اسپرت بپوشی
-
@nothing0
متاسفم، ولی هیچ کدوم، موهام عموما نرمال و کوتاهه، نه، یکم اضافه وزن دارم، ولی نه اونجور لاغر نیستم، میشه گفت ییه مقداری چهارشونم. قد هم حدود 175. موهام و چشمام هم مشکی.
-
مثلا بعد از ۴ سال دوستی تاحالا یبارم فاطی 0-0ftm را متصور نشدم فقط بر اساس گفتههای ساقی میدونم کیوته و عینکینقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا بعد از ۴ سال دوستی تاحالا یبارم فاطی 0-0ftm را متصور نشدم فقط بر اساس گفتههای ساقی میدونم کیوته و عینکیمنم
حواسم هست از زیر عکس در رفتیبفرسسسسستتتت
نه ساقی دروغ میگه -
-
جادوی سیاه وجود داره؟
مورد مواقعی کسی دیده؟ -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا بعد از ۴ سال دوستی تاحالا یبارم فاطی 0-0ftm را متصور نشدم فقط بر اساس گفتههای ساقی میدونم کیوته و عینکیمنم
حواسم هست از زیر عکس در رفتیبفرسسسسستتتت
نه ساقی دروغ میگه