هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نمازمم خیلی دیر شد...
برم بخونم... -
@razie_
حالا که کل بیت رو فرستادی، کمی فرق داره. به واسطهٔ مصرع اول میشه چنان برداشتی از مصرع دوم هم داشت.
اما در حقیقت همونه وضعیت.
به زور و با بدبختی... داره یه معنی دیگه رو ازش میکشه بیرون.@danial-hosseiny آهان که اینطور
-
هعی... ولی من مینهوا رو دوست دارم هنوز... نمیتونم ازش بدم بیاد
-
ولی امپراطور گریه میکنه زشت میشه
-
این قابلیت رو فعال کنید، هوش مصنوعی به طور خودکار کلمات نامناسب رو نشون نمیده و ارسال نمیشه براتون. -
Anzw 18 اندکی تحریف شده
یحتمل میدونی اینا طبیب چینی نیستن بلکه کاهنن و جادوگر
تو جادویی ک برای کشتن یئون وو نیاز بود، یکی باید با کینه و جاه طلبی شدید، برای مردن یئون وو دعا میکرد.. کسی که دعا کرد مینهوا بود چون برادر یئون وو رو میخواستMichael Vey اوووووو یسسسس
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اندکی تحریف شده
اندکی بیش از اندک دوبلهش اینا فرق می کنه
-
تو صف نونوایی دختره با روپوش پزشکی میگفت ببخشید من دانشجو پزشکی تهران بودم انتقالی گرفتم حالا هم شیفت کارت بانکیمو جا گذاشتم
لطفاً شماره کارتتونرو بفرمایید اینترنتی براتون پول نون رو ترید کنم
همه اینارو با یه لفظ باکلاس میگفت
یاد اون جکه افتادم میگفت سخت ترین قسمت دانشجو پزشکی بودن اینه خیلیا نمیدونن پزشکی میخونی -
تو صف نونوایی دختره با روپوش پزشکی میگفت ببخشید من دانشجو پزشکی تهران بودم انتقالی گرفتم حالا هم شیفت کارت بانکیمو جا گذاشتم
یاد اون جکه افتادم میگفت سخت ترین قسمت دانشجو پزشکی بودن اینه خیلیا نمیدونن پزشکی میخونی -
من خیلی مرددم بابت رشته فناوریو اطلاعات سلامت
نمیدونم چیکار کنم
اگه نرم محروم میشم
کسی اطرافش هس اینو خونده باشه -
شاید هزینه خرید نون رو خواسته از طریق ترید بدست بیاره و حتی اون لحظه پول برای خرید نون هم نداشته و نبود کارت رو بهانه کرده
-
یاد اون جکه افتادم میگفت سخت ترین قسمت دانشجو پزشکی بودن اینه خیلیا نمیدونن پزشکی میخونی@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من دانشجو پزشکی تهران بودم انتقالی گرفتم حالا هم شیفت کارت بانکیمو جا گذاشتم
لطفاً شماره کارتتونرو بفرمایید اینترنتی براتون پول نون رو ترید کنماین ۴ خط خلاصهش میشه "پول همراهم ندارم".
-
عاقبت با مرگ دیدارت میسر می شود
آخر این قصه شیرین است بدبین نیستم...