هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تو صف نونوایی دختره با روپوش پزشکی میگفت ببخشید من دانشجو پزشکی تهران بودم انتقالی گرفتم حالا هم شیفت کارت بانکیمو جا گذاشتم
لطفاً شماره کارتتونرو بفرمایید اینترنتی براتون پول نون رو ترید کنم
همه اینارو با یه لفظ باکلاس میگفت
یاد اون جکه افتادم میگفت سخت ترین قسمت دانشجو پزشکی بودن اینه خیلیا نمیدونن پزشکی میخونی -
تو صف نونوایی دختره با روپوش پزشکی میگفت ببخشید من دانشجو پزشکی تهران بودم انتقالی گرفتم حالا هم شیفت کارت بانکیمو جا گذاشتم
یاد اون جکه افتادم میگفت سخت ترین قسمت دانشجو پزشکی بودن اینه خیلیا نمیدونن پزشکی میخونی -
من خیلی مرددم بابت رشته فناوریو اطلاعات سلامت
نمیدونم چیکار کنم
اگه نرم محروم میشم
کسی اطرافش هس اینو خونده باشه -
خدافظ مریم
Blue28 -
شاید هزینه خرید نون رو خواسته از طریق ترید بدست بیاره و حتی اون لحظه پول برای خرید نون هم نداشته و نبود کارت رو بهانه کرده
-
یاد اون جکه افتادم میگفت سخت ترین قسمت دانشجو پزشکی بودن اینه خیلیا نمیدونن پزشکی میخونی@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من دانشجو پزشکی تهران بودم انتقالی گرفتم حالا هم شیفت کارت بانکیمو جا گذاشتم
لطفاً شماره کارتتونرو بفرمایید اینترنتی براتون پول نون رو ترید کنماین ۴ خط خلاصهش میشه "پول همراهم ندارم".
-
خدافظ مریم
Blue28 -
Blue28
اره از کنار شهرتون رد شدیم -
عاقبت با مرگ دیدارت میسر می شود
آخر این قصه شیرین است بدبین نیستم... -
Blue28
اره از کنار شهرتون رد شدیم -
جای مرهم زهر آوردی سر بالین من
ناله ی زار مرا نشنیده بودی کاشکی... -
@Venus655 سر عمل بوده لابد، مریضه به هوش اومده گفته ببخشید خانوم دکتر، من گشنمه، میری یه بربری بگیری بخورم؟
-
درحد نیمساعت رفتم دوجا تو شهرمون و چقدر خوب بود^-^
همین نیمساعت امروز میتونه باعث شه بگم امروزم یکی از بهترین روزای عمرم بود... -
تو انتخاب رشته آزاد از کجا بفهمم خودگران رو زدم یا معمولیه رو؟