هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
پرستو بابایی :)))   اینا که همه انتخاب رشته کردن اینا که همه انتخاب رشته کردن@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: پرستو بابایی :)))   اینا که همه انتخاب رشته کردن اینا که همه انتخاب رشته کردنبله ..زیاد نیستش ولی 
 شما انتخاب رشته کردید ؟
- 
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: پرستو بابایی :)))   اینا که همه انتخاب رشته کردن اینا که همه انتخاب رشته کردنبله ..زیاد نیستش ولی 
 شما انتخاب رشته کردید ؟پرستو بابایی میخواستم انتخاب رشته نکنم ، ولی اینکارو نکردم 
 شاید چون ترسیدم سال بعد رتبه ام بدترم بشه دیگه اعتمادی به خودم نداشتم
- 
@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: پرستو بابایی :)))   اینا که همه انتخاب رشته کردن اینا که همه انتخاب رشته کردنبله ..زیاد نیستش ولی 
 شما انتخاب رشته کردید ؟پرستو بابایی یادتونه میگفتین وقتی تراز و رتبه ها بیاد 
 زیاد مهم نیست من چی دوست دارم و شاید پا روی هدف و علاقت بذاری ؟ همونو عمیق درک کردم ...
- 

- 

- 

- 
_ Reza _ 
 خیلی خب پس برو سراغ سبزیا که قطعا اشتهات باز میشه  پرستو بابایی لیمو کارشو کرد  
- 

- 
×× 
 ××
- 
یه دیقه به پایان انتخاب رشته 

این پیام رو ببینید ...
 واکنشتون چیه ؟ 
 واقعیت داره این داستان ...
 و کل اولویت ها پاک بشه .
- 
_ Reza _ سال اولت بود ؟ 
 نمیدونم ، یجوری انتخاب رشته کردم مردود نشم
 ولی بازم ممکنه مردود بشم چون من اصلا به بدبینانه نرسیدم
 دیگه واقعا اگه قرار بود بدبین باشم ترجیح دادم اصلا امسال نرم دانشگاه :))@nothing0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: _ Reza _ سال اولت بود ؟ 
 نمیدونم ، یجوری انتخاب رشته کردم مردود نشم
 ولی بازم ممکنه مردود بشم چون من اصلا به بدبینانه نرسیدم
 دیگه واقعا اگه قرار بود بدبین باشم ترجیح دادم اصلا امسال نرم دانشگاه :))پشت کنکور بودم ... 
 منم همینطور چیزایی ک دوس داشتمو روزانه زدم بقیشو پردیس زدم برای فرار از سربازی :))
 چیزی جز اونی ک میخوام نباشه نمیتونم برم واقعا

|
 |

شعردانه
شعردانه