هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ainoor
تشکر🙏
خدارو شکر✋Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درسا که بد بد
اوه. چطور؟
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما چخبر؟
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته ها✋ -
Ainoor
تشکر🙏
خدارو شکر✋Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درسا که بد بد
اوه. چطور؟
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟Ainoor در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما چخبر؟
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته ها✋Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ainoor
تشکر🙏
خدارو شکر✋🌹🌱
اوه. چطور؟
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟برای کنکور ولی خب سخت شده یکم
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته ها✋خیلیم عالی
انشالله بهترینش قبول بشین😍 -
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ainoor
تشکر🙏
خدارو شکر✋🌹🌱
اوه. چطور؟
برای کنکور تلاش می کنید یا درسای دانشگاه سنگینن؟برای کنکور ولی خب سخت شده یکم
خبر که...
خبر خاصی نیست. تا پاسی از دیشب مشغول بررسی چینش رشته ها✋خیلیم عالی
انشالله بهترینش قبول بشین😍 -
سلام بچه ها من زبانم خوب بود ولی چون رهاش کردم و زبانم خیلی فراره سطحم افت کرد نمیدونم چقدر افت کردم ولی دوست دارم دوباره وقت بذارم و تقویتش کنم ، اگه از خیلی پایه شروع کنم به سطح من نمیخوره اگه خیلی تخصصی هم شروع کنم بازم در این حد نیستم نظرتون چیه در کل ؟! ممنونم پیشاپیش 🌷 ((سایتی پلتفرمی یا شاید حتی کتابی روشی که خودتون با اون زبانتون رو قوی میکنین و... پیشنهاد بدید ))
دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا -
تو سریالی که دارم میبینم
شخصیت اصلی که درگیرماجراست (دادستانه و همکارصمیمیش کشته شده) یجا یکی از ادمای کاشیه گروهشونو میکشه بیرون و میگه : کاشیبازیو بزارکنار ، میخوای با من دربیفتی؟ فکرمیکنی برات نتیجه داره؟ فکرمیکنی واقعا درحد من هستی که بخوای پاپیچ من بشی؟
خیلی برام جالبه.
اینکه تو اون شرایط اونقدر به خودت مطمعنی و اعتماد داری که رقیبتو تهدید میکنی ، درحالی که خودت وسط ماجرایی ، زورتو به رخ میکشی و تفهیمش میکنی.
ینی چنتا و چنددرجه از بِسایی هارو ممکنه رد کرده باشی که به این حد از اعتمادبنفس و قدرت رسیده باشی .
اگه من بودم احتمالا میرفتم یه گوشه و گریه میکردم و میگفتم همکارمو از دست دادم حالا قراره جایگاه و شغلمم از دست بدم و فقط عزاداری میکردم😂😂 -
عه خرید شلوار متنفرم😑
-
تو سریالی که دارم میبینم
شخصیت اصلی که درگیرماجراست (دادستانه و همکارصمیمیش کشته شده) یجا یکی از ادمای کاشیه گروهشونو میکشه بیرون و میگه : کاشیبازیو بزارکنار ، میخوای با من دربیفتی؟ فکرمیکنی برات نتیجه داره؟ فکرمیکنی واقعا درحد من هستی که بخوای پاپیچ من بشی؟
خیلی برام جالبه.
اینکه تو اون شرایط اونقدر به خودت مطمعنی و اعتماد داری که رقیبتو تهدید میکنی ، درحالی که خودت وسط ماجرایی ، زورتو به رخ میکشی و تفهیمش میکنی.
ینی چنتا و چنددرجه از بِسایی هارو ممکنه رد کرده باشی که به این حد از اعتمادبنفس و قدرت رسیده باشی .
اگه من بودم احتمالا میرفتم یه گوشه و گریه میکردم و میگفتم همکارمو از دست دادم حالا قراره جایگاه و شغلمم از دست بدم و فقط عزاداری میکردم😂😂 -
ما ز خود سوی تو گردانیم سر
چون تویی از ما به ما نزدیک تر...