-
حالا چه فرقی میکنه خوب هرکی متولد یه ماهی هست انتخاب خودمون نیست که
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه حالا ناراحت نشین....
بیخیال! -
بیخیال!نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بیخیال!باشه بخشیدمتون ...
فقط تکرار نشه ... -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب دیگه روز خوبی داشته باشید
یا علی ... -
موفق باشید برید درس بخونید حتی اگه شده 2صفحه فقط بخونید
-
@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بیخیال!باشه بخشیدمتون ...
فقط تکرار نشه ...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 شما اون پست برنامه رو نخوندین هنوز؟؟ برین بخونین شما شاید نوشتین ما هم استفاده کردیم!
-
nazanin 24 شما اون پست برنامه رو نخوندین هنوز؟؟ برین بخونین شما شاید نوشتین ما هم استفاده کردیم!
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 شما اون پست برنامه رو نخوندین هنوز؟؟ برین بخونین شما شاید نوشتین ما هم استفاده کردیم!
منظورتون همون برنامه هفتگیه دیگه ؟
-
@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منظورتون همون برنامه هفتگیه دیگه ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 آره!
رشتتون مگه ریاضی نبود؟؟ برای رشته ریاضی فعلا کسی ننوشته ولی برای تجربی گذاشتن!
من که برنامه ندارم گفتم شاید شما داشته باشین بنویسین ما هم بخونیم -
nazanin 24 آره!
من که برنامه ندارم گفتم شاید شما داشته باشین بنویسین ما هم بخونیمنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 آره!
من که برنامه ندارم گفتم شاید شما داشته باشین بنویسین ما هم بخونیمنه اقا سهند من تجربیم .
-
mohamad.rgh او است دیگر چه میشود کرد http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor برمنکرش لعنت
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان یه سوال داشتم. دوست من دیپلم امریکا داره میخواد کنکور زبان شرکت کنه ایا میتونه این کارو کنه یا باید بره تطبیق مدرک کنه؟!
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط حسین ثار الله انجام شده
سلام تا جایی که من یادمه قرار بود بچه ها بیان تراز و بعضی از اطلاعات از آزمون قلمچی شونو بزارن بقیه انگیزه بگیرن!!
تعطیل شد شروع نشده؟ -
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط mohamad.rgh انجام شده
بچه ها ما میایم اینجا که یکم از فضای درس خوندن دور و شاد بشیم...لطفا از شوخی کردن های بقیه دلخور نشین...مرسی
حالا یه بنده خدا اشتباهی گفته دی امما که نباید مسخرش کنیم
...پس شاد باشین و با هم بخندین نه اینکه به هم دیگه بخندین
-
بچه ها ما میایم اینجا که یکم از فضای درس خوندن دور و شاد بشیم...لطفا از شوخی کردن های بقیه دلخور نشین...مرسی
حالا یه بنده خدا اشتباهی گفته دی امما که نباید مسخرش کنیم
...پس شاد باشین و با هم بخندین نه اینکه به هم دیگه بخندین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.rgh ایولا موافقم!
فقط بگم قصد من شوخی بود فقط!
تا بحال هم دوستان باید متوجه میشدن که من شوخ طبع هستم!اگه کسی از دستم ناراحت شده ببخشید!!
-
mohamad.rgh ایولا موافقم!
فقط بگم قصد من شوخی بود فقط!
تا بحال هم دوستان باید متوجه میشدن که من شوخ طبع هستم!اگه کسی از دستم ناراحت شده ببخشید!!
نوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمنم اگه کسی از دستم ناراحت شده خیلی خیلی ببخشید