هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بهتر بود الان چیزی نگم
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شدهjahad_121
🥲🥲🥲🥲 -
۰۱:۳۲
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دردناکه(:
-
Anzw 18 حالا من ناهار دذست کزدم جات خالی خیلی خوشمزه شد
-
بهتر بود الان چیزی نگم
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شدهjahad_121
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا چجو بعضیا نوزادشانه میدن تو ای فیلما که مثلا نقش بچه باشه و هی گریه مکنه..؟؟ ای خیلی برام سواله! مه بچه داشته باشم در ازای هرچقد پولم همچی کاری نمکنم به هیج وجه عاخع مگه میشه..
-
بهتر بود الان چیزی نگم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Blue28 چی درست کردید؟
-
jahad_121
عههههه برگامممم اگه من بمیرم(زبونم لال) فکر می کنید همین شکلی بدون خداحافظی رفتم
️
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18 اره دیگه
-
jahad_121
عههههه برگامممم اگه من بمیرم(زبونم لال) فکر می کنید همین شکلی بدون خداحافظی رفتم
️
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18
اه خدانکنه -
Anzw 18
اه خدانکنهپرستو بابایی
کم کم ۲۰۰ سالی هستم خدمتتون خیالت تختتت -
jahad_121
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18
ان شاء الله همیشه سلامت باشید
و اون موقع دیگه شاید اصلا الاخونه قفل بشه️
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
-
-
پرستو بابایی
کم کم ۲۰۰ سالی هستم خدمتتون خیالت تختتتدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18
خوبههه -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده