هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اه نمیشه تهران بازی کنن؟
-
تیم قطر رو ایرانیا فقط به «اکرم عفیف» می شناسند
-
@Aqua_
هعییییییییییییی تر تر تر ترین -
و فکر میکنی که به انتها رسیدی ولی در یک لحظه خدا همه چیز رو درست میکنه…!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب فهمیدم.تو ایرانه.هنوز معلوم نیست کدوم ورزشگاه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H ️️️
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 خدایا ممتون بابت ترخدا اولی ولی در جریانی که دومیم درستش کن
-
من دیگه کم آوردم
دیگه نمیکشم
غم روی شونه هام زیادی سنگینه
ولی باید ادامه بدم
نباید کم بیارم و برم
راهی که شروع کردم باید تموم بشه
باید این بدهی با خودم رو
صاف کنم
=))) -
من خسته تر از پیشم
دارم خسته ترم میشم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استقلال النصرم ۱ابان بازی داره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این دیگه وسط دانشگاهه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)، دیدار استقلال و النصر عربستان در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
هورااا
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 من از وقتی یادم میاد این ورزشگاه آزادی آماده نیست🤌
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 بای بای
-
عجب!
75812/140510