هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــه
تو کجا رفتی زهرا:)؟ -
🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚙
-
نمیدونم اینی که تو ناشناسای خیلیا بد صحبت میکنه کیه
ولی قطعا......😕
دست میذاره رو چیزایی که برا بچه ها مهمه و انگار میخواد اعصابشونو خورد کنه
من خودم قبلا ناشناس گذاشته بودم
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجام😕😂 همه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت🤝🏻)
یه مدت همونجا صحبت کردیم
ولی تهش تبدیل شد به فحش و فلان😂
منم ناشناسمو برداشتم چون اثر خاصی نداشت🤝🏻
الانم یکی باز سعی کرده مزه بریزه
و بی محلی جوابشه.
پن:ناشناس میذارن که انتقادی پیشنهادی دارن بذارن
نه عقده هاشونو...
ولی خب همیشه وهمه جا آدمای مخالف ما هستن
مهم اینه که آدم مسیر درست رو پیدا کنه و بره... -
نمیدونم اینی که تو ناشناسای خیلیا بد صحبت میکنه کیه
ولی قطعا......😕
دست میذاره رو چیزایی که برا بچه ها مهمه و انگار میخواد اعصابشونو خورد کنه
من خودم قبلا ناشناس گذاشته بودم
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجام😕😂 همه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت🤝🏻)
یه مدت همونجا صحبت کردیم
ولی تهش تبدیل شد به فحش و فلان😂
منم ناشناسمو برداشتم چون اثر خاصی نداشت🤝🏻
الانم یکی باز سعی کرده مزه بریزه
و بی محلی جوابشه.
پن:ناشناس میذارن که انتقادی پیشنهادی دارن بذارن
نه عقده هاشونو...
ولی خب همیشه وهمه جا آدمای مخالف ما هستن
مهم اینه که آدم مسیر درست رو پیدا کنه و بره...زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجام همه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت)
اون اوایل یکی به من می توپید که چراااا فلانی و بهمانش رفتن ما رو گزارش زدن😐
بعد من می گفتم فلانی و بهمانی که اصلا ننمی شناسمشون چه ربطی به من دارن اصلا چرا از من طلبکاری😐 و می گفت نهههههه اونا هم فکرای تو هستن😂😂آخه مرد/زن حسابی تو مگه چقدر از فکر و عقیده من خبر داری که رفتی هم فکرامم شناسایی کردی😂😂😂
یه کم باهم صحبت کردیم فهمید داره دیگه داره چرت و پرت می گه و مکالمه مون با چی بگم والاش تموم شد😂😂
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همهاش حرفای سیاسی و اعتقادیمیزدن(مخالفِ تفکر من؛ و انگار یه نفرم بود؛ احساس میکرد من رئیس کجام همه چی رو از من طلب میکرد و احساس افتخار داشت که ناشناس میگه شما فلانید و مثلا میترسوند و تهدید میکرد و فحش که خوراکش بود و البته تربیت خونوادگیش و ادب خودشو به نمایشمیذاشت)
بعد من می گفتم فلانی و بهمانی که اصلا ننمی شناسمشون چه ربطی به من دارن اصلا چرا از من طلبکاری😐 و می گفت نهههههه اونا هم فکرای تو هستن😂😂آخه مرد/زن حسابی تو مگه چقدر از فکر و عقیده من خبر داری که رفتی هم فکرامم شناسایی کردی😂😂😂
یه کم باهم صحبت کردیم فهمید داره دیگه داره چرت و پرت می گه و مکالمه مون با چی بگم والاش تموم شد😂😂
این پست پاک شده! -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18
😑😂💔
کمی حق میدم بهشون...
میدونی
من نظرم اینه اینجا همه بچه ایم
هنوز خیلی جای فکر داریم
میتونیم خیلی عادی و بدون پریدن به همدیگه
اعتقاداتمونو بیان کنیم
ولی اونی که با بی ادبی و فحش شروع میکنه
خیلی نمیشه باهاش ادامه داد...
ان شاءالله هممون مسیر درست رو بریم... -
ولی حس خوبی داشت
آدم احساس کنه سردستهی تفکریه که معتقده درسته😂🤝🏻 -
Anzw 18
😑😂💔
کمی حق میدم بهشون...
میدونی
من نظرم اینه اینجا همه بچه ایم
هنوز خیلی جای فکر داریم
میتونیم خیلی عادی و بدون پریدن به همدیگه
اعتقاداتمونو بیان کنیم
ولی اونی که با بی ادبی و فحش شروع میکنه
خیلی نمیشه باهاش ادامه داد...
ان شاءالله هممون مسیر درست رو بریم...زهرا بنده خدا 2
آخه این دوستمون اعتقاداشو بیان نمی کرد که
اصلا چیزیم نگفت ببینم موافقم یا مخالف یا چی
حرفش این بود که فکر نکن نمی فهمم گزارش می زنیناااا😂😐
فقط "تو و هم فکرات"ش رو دوست داشتم😂😂
بعد من کلا یه نفر رو یادم می آد که گزارش زده باشم. اونم پارسال بود یا 2 سال پیش یادم نیست ولی طرف واقعا بی ادب و رو اعصاب بود یه بار گزارش زدمش(که باز اونم سر مسائل سیاسی یا همچین چیزی نبود)😗😂
که اونم دیگه نیست... نمی دونم اصلا رفت یا اخراج شد یا چی. -
حال ندارم برا یه ناهار پاشم برم دانشگاه😕
-
زهرا بنده خدا 2
آخه این دوستمون اعتقاداشو بیان نمی کرد که
اصلا چیزیم نگفت ببینم موافقم یا مخالف یا چی
حرفش این بود که فکر نکن نمی فهمم گزارش می زنیناااا😂😐
فقط "تو و هم فکرات"ش رو دوست داشتم😂😂
بعد من کلا یه نفر رو یادم می آد که گزارش زده باشم. اونم پارسال بود یا 2 سال پیش یادم نیست ولی طرف واقعا بی ادب و رو اعصاب بود یه بار گزارش زدمش(که باز اونم سر مسائل سیاسی یا همچین چیزی نبود)😗😂
که اونم دیگه نیست... نمی دونم اصلا رفت یا اخراج شد یا چی.Anzw 18
ای خدا😂🤦🏻♀️💔
تو و هم فکرای...ت😡
😂🤦🏻♀️ -
این مدل صبحونه رو امروز امتحان کردم چیز جالبی شد شماهم ببینید:) :
(عکس نگرفتم خودم😗)اوللل یه تست بردارین و داخلش رو این شکلی برش بدین:

بعد کف تابه تون رو روغن بریزین و تست رو بذارید تو تابه و داخلش یه تخم مرغ بشکنین:

نمک و فلفل سیاه رو بزنید و همش بزنید بعدددد هر چی که دلتون می خواد مثل فلفل دلمه ای، گوجه، سوسیس، هویج و پیاز و هرچیزی که به نظرتون خوب می شه رو نگینی ریززز برش بدین و به تخم مرغ اضاف کنین. من فقط فلفل دلمه ای زدم با یکم کالباس مثلا😁:

این آبجیمون درشت کرده ولی خب کوچیکتر بهتره.آخرش یه لایه پنیر ورقه ای و بعد اون لایه تستی که جدا کردیم رو بر می گردونیم سر جاش. گودا اگه نداشتین یه کم پنیر پیتزا بزنین. من چون اون رو هم نداشتم پارمزان ریختم😂:

بعددددد یه کم هم تستا رو اونوری کنید😁 الان دیگه آماده است نوش جونتون:)))

چه خوببب✨
-
Blue28
سلام
میشه چتتونو باز کنید؟ -
@Look
تا من باشم و به تو نگم😒😂پرستو بابایی چیو؟ 😐😂
-
هم اتاقیِ جدیدم
دوستمه
آدمیه که خیلی اهل کتاب و مطالعه است
میتونم کتاباشو بگیرم😍😍😍😍 -