هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هیچگاه بزرگسالی را چنین وحشتناک نمیدانستم..
برای اندکی شادی به اندازه دریاها گریستن،
برای ذرهای امید زندگی را زیر و رو کردن و برای عشق از تمام خود گذشتن...
ترس از آیندهای که نیامده
فرار از کنونی که درست نمیشود و
گذشتهای که دنبالمان افتاده تا پیرمان کند :) -
انگیزشی رژیم گرفتنت چیه ؟
من :
-
Blue28 زیر آبی اومدم دانلود کردم برا بچه ها فرستادی
داشتم امروز آهنگ گوش میکردم اومدم دانلود کنم آهنگ جدید یهو صفحه تودلی باز شد اونارو دیدم
آره بفرس -
این پست پاک شده!
-
۱۰ صفحه هم بخونم دیگه به امید خدا اولین کتاب تموم میشه
-
کتاب بعدیم عکس دارهههه هوراااا
-
عین بچه ها از خوندن کتابایی که عکس دارن ذوق می کنم و نمی دونم چرا:))
-
اینی که رو به پایانه (اوضاع خیلی خراب است) یه عکس اونم از سوختن کوانگ دوک داشت که خب شدیدا دارک ولی زیبا بود:))
-
اینی که رو به پایانه (اوضاع خیلی خراب است) یه عکس اونم از سوختن کوانگ دوک داشت که خب شدیدا دارک ولی زیبا بود:))
Anzw 18
این "اوضاع خیلی خراب است"ای که گفتم می ره تو لیست اون کتابایی که می تونم به بقیه هم معرفی کنم و پیشنهاد کنم بخوننش(خوبب بود در کل).
دیدگاه قشنگی رو بیان می کرد راجع به امید، رنج، احساساتی که حتی مبنای رفتار ما و خیلی چیزای دیگه هستن، آیین ها و ریز موضوع های دیگه!
مخصوصا به فصلای آخر که نزدیک می شدم موضوعات یه ریزه شبیه کتاب قبلیی که از همون نویسنده یعنی مارک منسن خونده بودم می شد و همین فصل ها و حتی کتاب دیگه ای که از همون نویسنده گفتم، مخصوصا دربارهی "رنج عنصر ثابت جهان" حقایق جالبی رو بهم یاد داد و یه جاهاییش رو حتی به دیدگاه خودم هم اضافه کردم🫠
خلاصه که کتاب قشنگی بود اگه " هنر ظریف رهایی از دغدغه ها" که کتاب معروفی هم هست رو خونده و دوست داشته باشین، این رو هم قطعا دوست خواهین داشت.
روانشناسی زرد نبود!
در همین حد بگم دیگه...
می خواستم بیشتر راجع به خود مطالب کتاب و جاهایی که برام جالب بودن صحبت کنم ولی واقعا نمی تونم بلدش نیستم که بنویسم:)!+هرچند اینم اضافه کنم که بخش اعظم شیرینی این کتاب برای من "هدیه" بودنش بود:)))