هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Aqua_
یااححح تونستمم -
وای پروفایلم خیلی خوشگله
-
انصاف نباشد که در این شهر دَرَندَشت
ضرب المثل سوزنِ در کاه، تو باشی- رویا عابدینی
-
صبر ایوب مثالیست که ما صبر کنیم
ورنه آن زجر که من دیدهام ایوب ندید!- میثم بهاروند آشکار
-
اینی که رو به پایانه (اوضاع خیلی خراب است) یه عکس اونم از سوختن کوانگ دوک داشت که خب شدیدا دارک ولی زیبا بود:))
Anzw 18
این "اوضاع خیلی خراب است"ای که گفتم می ره تو لیست اون کتابایی که می تونم به بقیه هم معرفی کنم و پیشنهاد کنم بخوننش(خوبب بود در کل).
دیدگاه قشنگی رو بیان می کرد راجع به امید، رنج، احساساتی که حتی مبنای رفتار ما و خیلی چیزای دیگه هستن، آیین ها و ریز موضوع های دیگه!
مخصوصا به فصلای آخر که نزدیک می شدم موضوعات یه ریزه شبیه کتاب قبلیی که از همون نویسنده یعنی مارک منسن خونده بودم می شد و همین فصل ها و حتی کتاب دیگه ای که از همون نویسنده گفتم، مخصوصا دربارهی "رنج عنصر ثابت جهان" حقایق جالبی رو بهم یاد داد و یه جاهاییش رو حتی به دیدگاه خودم هم اضافه کردم🫠
خلاصه که کتاب قشنگی بود اگه " هنر ظریف رهایی از دغدغه ها" که کتاب معروفی هم هست رو خونده و دوست داشته باشین، این رو هم قطعا دوست خواهین داشت.
روانشناسی زرد نبود!
در همین حد بگم دیگه...
می خواستم بیشتر راجع به خود مطالب کتاب و جاهایی که برام جالب بودن صحبت کنم ولی واقعا نمی تونم بلدش نیستم که بنویسم:)!+هرچند اینم اضافه کنم که بخش اعظم شیرینی این کتاب برای من "هدیه" بودنش بود:)))
-
گهی بر دردِ بی درمان بگریم
گهی بر حالِ بی سامان بخندم- سعد
-
اینی که رو به پایانه (اوضاع خیلی خراب است) یه عکس اونم از سوختن کوانگ دوک داشت که خب شدیدا دارک ولی زیبا بود:))
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سوختن کوانگ دوک
دیدینش:)))؟
عکاسش جایزه گرفته...
خدای من طرف داشت زنده زنده تو آتیش می سوخت ولی حتی یه ذره هم حالت چهره اش تغییر نکرده... نه اخمی نه لبخندی و نه ناله ای از سوختن و نه هیچ چیز دیگه ای:)))))))))) -
Anzw 18 یه بازی قدیمی از مجموعه کالاف دیوتی، call of duty world at war.
اکتیویژن هم شرکت سازنده کالاف دیوتی هاست.
ریمیک کردن هم یعنی دوباره ساختن، یعنی همون بازی ولی با گرافیک امروزی. -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سوختن کوانگ دوک
دیدینش:)))؟
عکاسش جایزه گرفته...
خدای من طرف داشت زنده زنده تو آتیش می سوخت ولی حتی یه ذره هم حالت چهره اش تغییر نکرده... نه اخمی نه لبخندی و نه ناله ای از سوختن و نه هیچ چیز دیگه ای:))))))))))Anzw 18
این؟ -
Blue28 سعدی